Овен Тази събота ще ви се прииска нещо различно. Не бъдете

...
Овен
Тази събота ще ви се прииска нещо различно. Не бъдете
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 4 юни

Овен
Тази събота ще ви се прииска нещо друго. Не бъдете скромни и си организирайте заниманието. Опитайте се да привлечете и половинката ви, с цел да е споделено.
Телец
Тази събота прекарайте вечерта ексцентрично. Направете противоположното на това, което вършиме нормално. Ако всякога излизате - в този момент останете вкъщи.
Близнаци
Тази събота е сполучлив ден за циркулиране на магазините. Сега ще имате нюх за красиви облекла на преференциална цена. Не си отхвърляйте да се поглезите.
Рак
Тази събота ще имате много задания, множеството от които неприятни. Помислете, на кого бихте могли да делегирате повече от тях и да си спестите напъните.
Лъв
Тази събота не си правете грандиозни проекти. Заложете на простотата и скромността. Имате потребност от тишина и единство - осигурете си.
Дева
Тази събота си дайте повече време за отмора. Вечерта прекарана вкъщи с чаша вино и книга е нещото, от което същински имате потребност.
Везни
Тази събота не си мислете, че всички имат вашия метод на мислете. Сега е значимо да бъдете справедливи и толерантни. Със сигурност търпението ще е ваш коз.
Скорпион
Тази събота е доста евентуално да разберете, че сте имали неправилно мнение за даден човек. Не се упреквайте, само че и не бързайте да си вадите крайни изводи.
Стрелец
Тази събота ще подготвяте хората да споделят свои секрети с вас. Това е добър миг да си отговорите на някои въпроси. Бъдете добър слушател.
Козирог
Тази събота очаквайте изненадваща покана за вечерта. Не му мислете доста, само че и се чувствайте свободни да си тръгнете в първия миг, когато ви стане неприятно.
Водолей
Тази събота е доста значимо да помните какво обещавате. Най-добре се въздържайте от предоставяне на дума. Не се знае на следващия ден на какво мнение ще сте.
Риби
Тази събота потърсете нещо ново за занятие. В никакъв случай не се подавайте на рутината и не попадайте в плен на скуката. Потърсете забавна настолна игра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР