ОвенТази неделя се пазете от необмислени изказвания. Сега те може

...
ОвенТази неделя се пазете от необмислени изказвания. Сега те може
Коментари Харесай

Неочаквани печалби и супер късмет за 4 зодии

Овен

Тази неделя се пазете от недомислени изявления. Сега те може да ви костват доста повече, в сравнение с си представяте. Казана дума - хвърлен камък.

Телец

Предстои да намерите нещо доста забавно. Каквото и да е това - отделете му задоволително внимание, с цел да го изучите.

Близнаци

Пазете се от прибързани изводи. Намирате се едвам при започване на пътя и имате още провокации пред себе си.

Рак

Направете нещо прелестно за себе си. Много евентуално е в скоро време да нямате тази опция, по тази причина използвайте деня оптимално.

Лъв

Тази неделя потърсете съидейници и обсъдете значимите въпроси, които ви вълнуват. Сега имате потребност от обмяна на отзиви.

Дева

Днес е ден за фантазии, само че надали ще имате всички благоприятни условия за това. Съобразете се с действителността и не натоварвайте близките с бляновете си.

Везни

Смиреността ще ви даде доста позитиви. Това не значи да се примирите, само че към този момент нямате опция за друго държание.

Скорпион

Не си представяйте апокалиптичен процес на събитията. Страховете ви надвишават действителността. Възвърнете спокойствието си.

Стрелец

Време е за нещо ново. Разчистете към себе си от предишното и не позволявайте то да ви дърпа обратно.

Козирог

Тази неделя е положително време за спорт, изключително за подобен, в който не сте опитвали силите си. Спазвайте всички указания и правила за сигурност.

Водолей

Може да наблегнете на тези действия, на които им би трябвало напълно мъничко, с цел да бъдат довършени. Представете си какъв брой ще ви е хубаво, откакто приключите с тях.

Риби

Потърсете себе си в непривичните неща. Рутината ще ви работи отчайващо. Жизнено значимо е да търсите нови способи за деяние.

Източник Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР