ОвенСтремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но това

...
ОвенСтремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но това
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 5 март 2024 г.

Овен
Стремите се да сте откровени, общителни и отзивчиви, само че това съвсем не Ви се удава. Или попадате в неловни обстановки, или си позволявате нетактични забележки, за които по-късно съжалявате. Бъдете подготвени да признаете своите неточности, или да помолите за амнистия за това, което сте създали, и това ще облекчи живота Ви. По Ваш адрес звучат не малко рецензии, и най-често те са от страна на най-близките Ви хора. Вслушайте се в това, което Ви споделят, тъй като има смисъл. Вечерта може да получите изненадващо рационални препоръки.
Телец
Избягвайте неделикатността в публичните връзки, а обидите и недоразуменията - в сантименталните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете откровени в професионалната работа и обществения живот. Ако зародят финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътешестване или на разходка може да се почувствате не напълно удобно. Ако се обърнете за помощ към член от фамилията, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по напълно справедливи аргументи, които по никакъв метод няма да са свързани с негативно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия миг за оказване знаци на внимание и правене на дарове на малко познати хора.

Близнаци
Дори и най-сложните и непреодолими трудности да изчезнат от Вашия път, в случай че съумеете както би трябвало да се концентрирайте върху това, с което се занимавате. Заплахата не е най-хубавата тактичност, когато поддържате връзка с хора, само че при положение на трудности по пътя може да се окаже много ефикасна. Не би трябвало да се настройвате против хората, а се настройте против самия проблем. Действайте, дори и в случай че се постанова за реализиране на задачата да деянията експанзия! Не отстъпвайте от своите стремежи, без значение какъв брой мъчно изпълними се оказват те!

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Въпреки някои професионални проблеми, Лъвовете през днешния ден ще могат да реализират много обилни триумфи. Цялата работа е в потребните връзки и умеенето на време да ги употребявате. Не е изключена появяването на хора, съдействието с които ще Ви донесе огромни доходи в обозримо бъдеще. Денят е подобаващ за посещаване на всемирски мероприятия, презентации и семинари. Времето, прекарано с компанията на близки хора, ще бъде доста прелестно. Денят е подобаващ за оправяне на родствени и сантиментални връзки и превъзмогване на различията. Настроени сте отзивчиво към обкръжаващите, а и те ще Ви отговорят със същото.

Дева
За Вас е наложително да бъдете внимателни през днешния ден със своята втора половинка. Много е евентуално той да си устрой малко „ събитие ” с другари, разчитайки на неявяване от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви поучават, да не се вълнувате по този мотив. Приятелите не са в курса на Вашите фамилни неща, и по тази причина вероятността от ненужни злословия е изключена.

Везни
От Вас се чака много доста, и да сте в сходство с упованията, би трябвало да положите не малко старания. Доколкото не желаете да излъжете очакванията на своите близки, денят дава обещание да бъде доста изтощителен. Възможни са проблеми в общуването с настоятелен сътрудници и хора, с които наскоро сте правили общи проекти. Това е доста прекрасен ден за независимо творчество и в решаването на доста чисто на практика проблеми ще съумеете, в случай че нито Ви пречат, нито Ви дават препоръки. Вечерта ще имате доста забавно предложение, което си заслужава да приемете.

Скорпион
Днес ще Ви бъде малко мъчно и неприятно от това, че каквото и да вършиме, няма да се получава, както в действителност е замислено, или най-малко ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното обмисляне и ще се оставите на волята на ориста? Или може би на здравия разсъдък на Вашия обичан човек - това също може да помогне...

Стрелец
Взаимоотношенията ви със съидейниците през това денонощие не може да бъдат наречени свободни и непринудени. Най-вече ще Ви се наложи да обсъждате стратегически въпроси или да се занимавате с промяна на комплицирани взаимни проекти. Реализацията на общите дълговременни замисли може да се окаже под опасност или да протекат при сложни условия, свързани със забрани и ограничавания. Не губете хладнокръвие и бъдете по-сдържани и дипломатични. В противоположен случай може да изгубите най-хубавия си съдружник, с който в миналото сте изяли един чувал сол, или да понесете финансови загуби.

Козирог
Подходящ ден за среща със остарели другари и изобщо с хора, които от дълго време познавате. Новите запознанства, за жалост, няма да са толкоз приятни.Може и да имате проблеми в връзките с обичания човек: доста комплицирано ще бъде, да се избегнат различията и всяко от тях може да стане причина за съществени различия, даже в случай че работата се отнася за второстепенни неща. Използвайте деня за реализация на отдавнашни проекти, само че единствено при положение, че сте способни да преодолеете всички спънки независимо.

Водолей
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Риби
Група учени наскоро са оповестили, че любовта провокира в организма същите биологични процеси, както яденето на шоколад. Ако това е истина, то за какво да се безпокоим? Колко сили, време и страсти бихте могли да запазите, в случай че можете да не се вълнувате от никакви връзки? Но в действителност, изключително във Вашия случай, подобен живот би Ви донесъл къде-къде по-малко наслаждение. Позвънете на индивида, който обичате, и не забравяйте да купите прекрасен шоколад....
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР