ОвенПрочетете ощеПрез целият месец май според звездна карта ще ви

...
ОвенПрочетете ощеПрез целият месец май според звездна карта ще ви
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец МАЙ

Овен
Прочетете още
През целият месец май съгласно звездна карта ще ви разреши да се изразявате по-пълноценно и по-добре в благозвучие с същинското си амплоа. Това е освобождаваща и прелестно изненадваща фаза от живота ви. Може да постигнете плануван триумф, в случай че работите за държавното управление. Може да има доста пътувания, свързани с вашата работа, които могат да ви оказват помощ да разширите плановете си. Тези от вас, които работят на едро, могат да се възползват от техния на практика метод. С благословиите на Слънцето и Юпитер може да си спечелите положително име и популярност, но в това време да се превърнете в цел от злоба. Възможно е финансово нарастване за този месец и да имате опция да спестите повече. Правилната подготовка и описът с цели за разноските може да ви оказват помощ в това начинание. Опитайте се да получите някои експертни препоръки за нови вложения, тъй като Марс може да докара до неправилни финансови решения. Възможно е да има разноски, свързани със здравето.

 

Телец

Завишеният ви сексапил и равен жанр на другарство трансформират дните през май в обич, другарство и сантиментално другарство. Това е страховит месец за умерено уреждания на разногласия и превъзмогване на всевъзможни бариери в живота ви. Този месец носи проби и провокации, които ще ви затруднят да постигнете своите цели. Може да се чувствате лимитирани или обременени от избрани отговорности и отговорности. Това е тест за вашия темперамент. Стремете се да посрещате отговорностите си с самообладание и увереност. Купуването, продажбите и договарянето ще бъдат релативно положителни, без да имате ограничения от печеливши обстановки.

 

Близнаци

Този месец няма да ви сервира разстройства от непредвидени промени, които засягат рутината и живота ви като цяло. Май ще ви направи по-спокойни, любящи и привързани. Това е интервал за мир, естетика, романтика и развлечение. Това е едно от най-хубавите времена в годината ви за запознанства и печелене на пари. Този месец благоприятства в бизнес договарянията, изключително дълготрайните вложения и недвижими парцели. Дискусиите, които ще организирате, евентуално ще имат сериозен темперамент. Изглежда ще се усили темпото на живот и умствена ви интензивност като цяло. Отделете спомагателното време, с цел да имате цялостна изясненост и не бързайте да вземате значими решения. Трезвото мислене и положителната преценка ще благоприятстват бизнес връзките, изключително дълготрайните вложения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР