Овен Подгответе се за битки Като че ли най-добрата позиция, която можете

...
Овен
Подгответе се за битки
Като че ли най-добрата позиция, която можете
Коментари Харесай

Две зодии ще преобърнат живота си другата седмица

Овен

Подгответе се за борби

Като че ли най-хубавата позиция, която можете да заемете през идващите дни, е да се придържате към " златната среда ". В понеделник и вторник потребността от интензивно движение на работа ще е повече от наложителна, с цел да можете да се справите с избраните ви периоди. Натоварването ще се отрази на способността ви да се наслаждавате на пълностоен отдих, само че в последна сметка в петък ще можете да се отпуснете. Не правете проекти за бъдещето, а се концентрирайте върху действителните благоприятни условия. Според мен ще осъществите фантазиите си, само че не се заблуждавайте, че това ще стане без напъните ви. Предстоят ви още доста борби, с цел да се докажете в действителните условия към вас. Част от вас ще получат сантиментално предложение за брак, други ги чакат вълнуващи мигове в компанията на другари и близки, а трети ще посетят места, на които не са били досега.

Телец

Поддържайте баланс

През идващата седмица разсъдъкът ще ви пази от допускане на съществена неточност, която да повлияе по отрицателен метод върху живота ви. Постарайте се да бъдете гъвкави в реализирането на плануваните от вас начинания и по-често се осланяйте на разпоредбите и на шестото си възприятие. Насочете се към усвояването на нови на практика умения, които биха ви били от изгода. Добра ще е седмицата за вас и в материално отношение. Добре е обаче да не избързвате с реализирането на крупна инвестиция или покупка. Поддържайте салдото сред приходите и разноските си, с цел да можете да се отдадете на подобаващ отдих през уикенда. В персоналния живот избягвайте скуката и еднообразието, които в последно време ви идваха допълнително. В любовта изкажете гласно желанията си. Грижете се за отличната си физическа и психическа форма.

Близнаци

Не се поддавайте на импулси

През седмицата огромна част от вас ще се радват на по-добри финансови доходи, които ще създадат допустимо реализирането на част от плануваните ви начинания за дома, офиса или оказването на финансова поддръжка на член от фамилията ви. Добре е да концентрирате напъните си върху дилемите, от които можете да подобрите доста паричните си приходи за в бъдеще. Не се поддавайте в плен на засилената си емоционалност, даже и да сте провокирани да я деянията от зараждащите условия в всекидневието ви. Важно е да взимате трезви решения и да не се поддавате на импулсите си, защото те ще осуетяват реализирането на проектите ви. Седмицата е изключително значима, в случай че сте решили да се развивате съгласно своето предопределение, и за мнозина ще се характеризира с основната дума обновяване.

Рак

Умереност и такт

През идващите седем дни в работата още веднъж ще придобиете познатия си искра. Цяла поредност от удобни стечения на събитията ще се погрижат да обезпечат положителния ви гръб. Окрилени от многото благоприятни условия, много от вас ще би трябвало да снижат високия си мерник и да бъдат по-дипломатични и да заобикалят спорове. Единствено с сдържаност и такт можете да стабилизирате своя професионален прогрес. Отношенията в сантименталната ви връзка ще бъдат отлични. Необвързаните имат опция да срещнат нова обич, а разрастващите се контакти с чужбина могат да донесат на други предложение за работа. За едни уикендът ще премине умерено, а за други - в шумна другарска компания. Понеделник ще бъде сложен и неуютен. Липсата на готовност ще ви пречи във вторник, а сряда носи промени в делата. Петък е спокоен.

Лъв

Внезапен шанс

През цялата седмица у вас ще се съчетават упоритости и артистичност и това прекомерно постоянно ще ви отваря крепко заключени порти. Без никакви проблеми ще надхвърляте междинното равнище, само че дали ще извършите повече, зависи единствено от вас. Не разчитайте единствено на шанса и ненадейно споходилия ви шанс. Поемете своите отговорности и използвайте до дъно разкрилите ви се благоприятни условия. Не се доверявайте на вродения си оптимизъм, който прекомерно постоянно ви нашепва, че всичко ще приключва добре. Към края на седмицата съществува риск да пренебрегнете положителните си настоятелен позиции за сметка на любовта. Именно тогава могат да ви сполетят и някои загуби във финансово отношение, които ще се дължат на незадоволителната ви предвидливост. В любовта бързо ще се задоволявате и ще търсите нов обект на възприятията си. В дома и фамилията ви затова се обрисуват недоразумения.

Дева

Лични проблеми

Темпераментът и своеволието ще бъдат преобладаващи при вас тази седмица. Сами ще вземате решения и сами ще се справяте с проблемите, без да се вслушвате в непознато мнение, само че пък няма да забравите да демонстрирате правотата си. На процедура надали ще има област, в която да не се справите добре. Многото задания, с които сами сте се нагърбили, ще ви карат непрестанно да бързате, като че ли ще ви е от изгода всяка секунда. За страдание и най-дребните спънки ще преобърнат слънчевото ви въодушевление и охотата ви за работа може да изчезне бързо. И в случай че в желанието си за професионални победи намерите примамка, то нещата в персоналния ви живот напълно не стоят по този начин. Понеделник носи проблеми за мнозина, а във вторник ще бъдете дезорганизирани. Сряда и четвъртък са по-благоприятни и ще ви зарадват с вести, само че носят и много работа, която е присъща и за петък.

Везни

Непостоянни

Всичко, което ще предприемете през седмицата, е белязано с неустойчивост. Непостоянството ще се демонстрира в лесната ви прочувствена възбудимост. Вашата съществена грижа ще бъдат фамилните каузи и финанси. Ще би трябвало да деянията свойствената си активност, с цел да разрешите с лекост някои от проблемите. На първо време това можете най-успешно да извършите в персоналния си живот. Мнозина от зодията в този момент би трябвало да се освободят от непотребната си импулсивност, което значи, че биха могли да реализират естетика в връзките с колегата. Други ще се отърсят от служебно усложнение, което напоследък им е създавало много грижи. Финансовите ви инициативи ще изискват изключително внимание, защото съществува възможност от парични загуби, тъй като не всички ваши сътрудници са честни. Планирайте деликатно разноските си. Уикендът ще премине умерено и хармонично.

Скорпион

Финансова неустановеност

Седемте дни обрисуват наклонността да се пандизите в себе си поради неосъществените желания към финансова и прочувствена сигурност. Когато виждате, че мъчно ще я постигате, ще се чувствате напрегнати. Това може да е предизвикано и от несбъднатото ви въодушевление по представител на знака Телец. Ако постигнете въздържаност и не разкривате мислите си, изключително на работното място, можете добре да работите със Скорпион. Характерно за вас ще е упованието за промени към по-добро. Не приемайте настоятелен оферти, тъй като реализирането им ще се проточи и като се изключи че ще ви сблъска с компликации, ще ви изнерви още повече. В рутинната си работа няма да избегнете проблемите, по тази причина поверете решаването им и на сътрудниците. Противоречия от любовен темперамент ще притеснят мнозина през уикенда. Вторник е ден за облаги. Сряда ще е натоварена, а четвъртък е безпристрастен.

Стрелец

Обмисляйте повече

През седмицата обмисляйте всяка своя стъпка, с цел да не загубите авторитет или пари. На работното място ще бъдете пасивни и няма да сте склонни да се захващате с компромисни разновидности. Очертават се рутинни действия, с които няма да ви се захваща, а се постанова. Ще се стремите към самопризнания и похвали, само че този път някой различен ще обере лаврите. За да не се преуморите от страсти, избягвайте да се срещате с хора, които не са ви приятни или се оплакват. Предпочитайте приятелите си със здрава и мощна душeвност и ограничете служебните си контакти до най-малко. Семейната или основаната от интимния сътрудник конюнктура ще ви накара да се отпуснете. Решаването на материални въпроси е особено за през днешния ден и на следващия ден. Понеделник е прекомерно удобен. Вторник носи триумф, което е годно и за сряда. В четвъртък бъдете по-стегнати. Петък е печеливш.

Козирог

Контролирайте страстите си

И тази седмица ще сте галеници на звездите и посредством реализацията на перспективна професионална концепция можете да получите следващия си финансов подарък. При повече деятелност, която напълно не ви е непозната, можете да подобрите бизнес позициите си. Делови сътрудници ще упорстват за нова организация на взаимната работа и в случай че се вслушате в рационалните им оферти, имате всички изгледи да съумеете. Изслушвайте деликатно, тъй като ще получите информация за нещо, което ще ви помогне за бързо развиване. Особено значими ще се окажат мотивировките на дейностите ви. Контролирайте страстите си, с цел да не се окажете в края на интервала в техен плен. Уикендът е делово зает, а някои ще пътуват. В понеделник ще разрешавате проблеми. Денят е тежък, само че вторник е превъзходен за всичко. В сряда ще постигнете желанията си, а четвъртък е печеливш.

Водолей

Нова вероятност

Идващата седмица ще бъде удобна за нови контакти. Ваш неотдавнашен прочут ще ви помогне да извършите това, което сте си наумили, само че не си мислете, че ще бъде безкористно - по-скоро и двамата ще имате изгода. Новата вероятност ще ви накара да се покажете като същински експерти в своята област на изява. Възможността за нови източници за попълване на бюджета ще ви накара да не жалите време и сили за работа. Звездите сочат, че през този интервал възможностите ви за триумф са ясно изразени. Проявите на мощния ви темперамент ще притеглят близките като магнит. За тези, които към момента не са разкрили своята половинка, седмицата дава обещание доста промени от интимно естество. Спокоен, а за някои и любовен, уикенд. Понеделник носи мощен шанс и пари. Последните са с характерност и за вторник, когато някои ще се ангажират с имуществени въпроси. Сряда и четвъртък са спокойни.

Риби

Стоите настрани

През седмицата в службата се обрисуват много задания, само че ще предпочитате да стоите встрани от тях, а усетите ли, че други могат да ги свършат, вие ще давате препоръки. Всичко това надали ще приключи добре, най-вече да ви скара по едно и също време и с сътрудници, и с началници. В паниката на всекидневието няма да отделите повече време на фамилията или интимния си сътрудник. Ще търсите опрощение в " многото работа ", само че в края на седмицата персоналните ви връзки могат да стигнат до точката на кипенето. Избягвайте отрицателно настроените към живота особи. Не отлагайте реализирането на от дълго време жадувани от вас покупки. Приятелски срещи и диалози изпълват уикенда. Материални въпроси ще ви ангажират в понеделник. Вторник е за настоятелен съглашения, само че сряда е с неприятности. Четвъртък ще ви зарадва с вести, а петък идва със задания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР