ОвенПочти непрекъснато ще попадате на разни купони или друг вид

...
ОвенПочти непрекъснато ще попадате на разни купони или друг вид
Коментари Харесай

Овен, Телец, Близнаци: Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Овен

Почти непрестанно ще попадате на всякакви купони или различен тип бурни занимания. Настроението ви ще е приповдигнато и ще печелите благосклонности, само че е във ваш интерес да не губите възприятието си за мярка. Прекалите ли с каквото и да било, от приказливост и бързи свалки, до алкохол и екстравагантни прояви, ще прогоните бързо даже най-упоритите си почитатели/ки.

Телец
Човек, с който от дълго време се познавате, ще ви нападна с толкоз буйно любовно пояснение, че безусловно ще загубите и мозъка, и дума. За благополучие, вие мъчно губите хладнокръвие, пък и не обичате да бързате, което ще ви обезпечи задоволително време, с цел да можете да обмислите обстановката и да си създадете вярна тактичност за деяние. Какъвто и да е отговорът ви, той би трябвало да е откровен и да не засегне самочувствието на кандидата/тката за сърцето ви.

Близнаци
Благоприятно стичане на събитията ще ви помогне да се сдобрите с половинката или, в случай че от известно време не се виждате, да възобновите връзките с още повече пристрастеност. Видите ли, че той/тя е готов/а да направи първата крачка, с цел да се постави завършек на досадната обстановка, в която се намирате, направете същото. Няма да съжалявате.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР