ОВЕННе отказвайте да помислите върху направените ви делови предложения. Не

...
ОВЕННе отказвайте да помислите върху направените ви делови предложения. Не
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да не поемат отговорности на колеги, на Рибите им е необходимо уединение

ОВЕН

Не отхвърляйте да помислите върху направените ви настоятелен оферти. Не давайте припрян отговор, повлияни от страстта и от препоръките на ваши сътрудници. Не пътувайте! Не сте задоволително инициативни и не гоните задачите си по този начин, както чакат от вас. Липсата на задоволително самообладание пречи да стабилизирате позициите си. Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, в случай че обясните със спокоен звук повода за закъснението си. Създайте си сантиментална конюнктура и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

ТЕЛЕЦ

Може да се наложи да отидете на значима делова вечеря. Внимавайте да не се изложите с някоя обидна подготовка, която може да срине престижа ви. Не разчитайте на шанса си, който няма да ви помогне да се избавите от терзанията си. Начинанията са нежелателни, изключително в случай че са плод на неочакваните ви хрумвания. Днес са вероятни промени в персоналния ви живот. Чувството за отговорност към околните ви е гаранция за триумф. Склонни сте да простите на половинката си и да се отдадете на полови удоволствия, които ви зареждат със сили.

БЛИЗНАЦИ

Неприятна вест от финансово естество може да помрачи положителното ви въодушевление, само че бързо ще намерите метод да разрешите казуса. Не давайте заем на ваши родственици, даже и в случай че държите да съхраните положителните си връзки с тях. Преценете дали имате задоволително средства, с цел да се включите  безболезнено в нови планове. Следобед очаквайте препирня с непосредствен човек. Посветете част от деня или най-малко вечерта на фамилията си. Изпълнете го с сантиментални мигове. Създайте си сантиментална конюнктура и се отдайте напълно на възприятията си и на полови преживявания.

РАК

Налага се да завършите изостаналите задания. Активността на работното място ви оказва помощ да ги приключите в период. Блокирайте опитите да ви пречат и да ви отклонят от директните ви занимания. Ваши съседи желаят да им дадете заем. Не го правете, в случай че не сте сигурни в коректността им или не сте финансово постоянни. Очертават се проблеми в персоналните връзки, в случай че придвижите професионалните разправии и недоволството си върху околните си. Естествената реакция поради агресивното ви държание е отводът от полови удоволствия, в случай че имате до себе си по-чувствителен сътрудник.

ЛЪВ

Стабилизирайте позициите си, макар компликациите. Справете се с всичките си отговорности, с цел да впечатлите сътрудниците си.  Не разваляйте връзките си с управлението като отправяте заядливи забележки. Рискувате да неуспехите желанието им да ви покачат и да ви натоварят с повече отговорности. Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка желаят да бъдат по-често с вас, с цел да живеете в естетика и съгласие. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай че сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

ДЕВА

Не ви поучавам да пътувате, даже и в случай че не сте на работното си място. По-добре е да се заемете с търсене на нови благоприятни условия за спомагателна работа. Прегледайте обявите за отдаване на офиси чартърен. Днес може да намерите търсеното пространства на отлична цена, само че контракт можете да подпишете и при започване на новата година. Днес помислите за взаимното си бъдеще, в случай че имате до себе си обичан човек и си мечтаете да свиете фамилно гнездо. За да се отдадете на полови удоволствия, би трябвало да сте уверени в възприятията си и в желанието на интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Склонни сте да допуснете в живота си хора, които не го заслужават. Инатът ви и желанието ви да докажете, че сте прави в преценката си, ще ви попречи да ги опознаете. Уви, доста бързо ще се разочаровате. Спор с сътрудниците и деловите ви сътрудници за пари може да докара до персоналните ви загуби. Нежеланието да се съобразите с мнението на околните си също ви вреди. Денят разрешава да се отдадете на сантименталните си фантазии и срещи. Несемейните дами може и да срещнат любовта. Бъдете деликатни и грижовни с обичаните си, в случай че желаете да изживеете приятни интимни мигове и незабравими полови наслаждения.

СКОРПИОН 

Ако пътувате и сте зад кормилото бъдете деликатни. Стабилизирайте позициите си на работното място, даже и да ви се коства мъчно. Не се противопоставяйте на никого. При осъществяване на настоятелен диалози, които не сте могли да отложите, предизвикайте интереса на събеседника си със своята искреност. Ако през днешния ден се сгодите не трябва да забравяте, че в взаимния живот би трябвало да споделяте всичко между тях. Бракът, подписан в този ден, ще ви подари повече разногласия в фамилния живот, само че и бързото им решение. Предпазвайте се от нападателни полови контакти, поддавайки се на първичната си същина.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте да се скриете на работното си място, бягайки от фамилни проблеми, които няма по какъв начин да бъдат подценени. Застанете против казуса и го решете. Склонни сте да затънете в меланхолия, от която мъчно ще излезете. Най-доброто лекарство е дейното занятие със служебните ви задания. Откажете се да задоволите капризите на интимния си сътрудник, който държи да отидете с негови другари в безценен ресторант, само че за ваша сметка, тъй като те било редно да ви харесат. Кажете, че не сте с колегата си поради приятелите му. Забравете за интимните мигове, които нямате причина да купувате с щедростта си.

КОЗИРОГ

Днес са нужни нерешителност и успокоение в общуването с вашите настоятелен сътрудници, от които зависи бизнеса ви. Ще си създадете проблеми с родственици, които желаят заем. На работното място бъдете дейни и не мърморете, в случай че ви слагат нови задания. Не позволявайте да ви владеят възприятията. Семейните дами да пресечен старите си връзки, с цел да не помнят за разочарованията и да основат нови, с цел да си спестят бъдещите сълзи и обидата. Не досаждайте на интимните си сътрудници, в случай че сте обвързани или фамилни, само че те не са подготвени за полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се съгласявайте да се заемете с отговорностите на сътрудниците си, в случай че те отхвърлят да бъдат правилни. Не сте им задължени и не би трябвало да проявявате доверчивост. Причината за компликациите, които може да избегнете при положително предпочитание от ваша страна, се корени в желанието ви да предприемете преждевременно недомислени инициативи. Вечерта ще изживеете сантиментална среща. Звездите предизвестяват, че в случай че сте фамилни рискувате да разкрият изневярата ви. Ако не сте обвинени в невярност и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните полови наслаждения.

РИБИ

Необходимо ви е усамотение, с цел да насочите цялото си внимание към разрешаването на проблемите. Бъдете деликатни, в случай че сте зад кормилото, тъй като сте вглъбени в мисли за показалите се непредвидени компликации. Не си мислете, че в случай че се оставите в ръцете на Съдбата, ще съумеете да се справите без изпитание и дейна работа до обед. Вечерта не настоявайте за посещаване на другари в дома ви, благи дами, в случай че околните ви не са съгласни да посрещат посетители. Естествения излаз от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и отвращение за полови наслаждение.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР