ОвенНай-вероятно чувството ви за хумор днес ще се отрази благоприятно

...
ОвенНай-вероятно чувството ви за хумор днес ще се отрази благоприятно
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 юли: Телци, не мислете за бързи пари!

Овен
Най-вероятно възприятието ви за комизъм през днешния ден ще се отрази удобно на околните ви хора. Самотните биха могли да основат нови любови, които ще бъдат още по-вълнуващи и възхитителни. Лошите работни връзки могат да имат негативно влияние върху живота ви. Това несъмнено ще затрудни работния ви развой през днешния ден. Може би, ще загубите убеденост, когато мислите, че не сте подкрепени и изоставени на работното място. Очаква ви един динамичен ден, изпълнен с доста дейности за реновиране на дома или офисът ви. Трябва съществено да се отнасяте към парите, тъй като има възможност да пропуснете нещо, за което ще съжалявате.
Телец

Финият и равен жанр на другарство ще трансформират миговете ви през днешния ден в обич, другарство и сантиментално другарство. Това е страховит ден за умерено уреждания на разногласия и превъзмогване на всевъзможни бариери в живота ви. За да развиете ефикасна връзка с сътрудниците си с по-висок статут, би трябвало да се научите по какъв начин да поддържате връзка с тях. Трябва да ги информирате за положението на вашите планове, за проблемите, с които се сблъсквате в работата си и даже грешките, които сте създали. Не се обрисува този ден да бъде сполучлив за множеството от вас в бранш финанси. По опция, се пробвайте да не мислите за бързи пари, покупки и вложения. В противоположен случай, евентуално ще претърпите загуби.

Близнаци

През този ден ще се усилят желанията ви за обществен контакт и любовна приятност. Това е най-хубавото време за запознанства, тъй като по-меката ви любяща страна ще балансира сантименталната ви същина. Вашите ежедневни работни дейности ще стават по-стимулиращи и вълнуващи. Неочакваните вести или инцидентни срещи могат да доведат до нови вълнуващи благоприятни условия. Денят ще бъде добър във финансово отношение, тъй като ще ви даде автентичност и изпробване за вашият разцвет. Навярно мнозина от вас ще могат да му провиснал края с великодушни покупки.

Рак

Със мощен възторг ще можете да изразите по-силните си страни на вашата персона. Ще има благоприятни условия да срещнете нови и вълнуващи хора. Макар и ретроградна, Венера ви е подготвила сантиментални изненади. Опитайте да се възползвате по най-благоприятен метод от звездното систематизиране, с цел да насочите работните събития във ваша изгода. С кариерна визия в вероятност, такава, каквато желаете да бъде. Във финансов проект, може да имате чувството, че се намирате на кръстопът. Приходите и разноските ще имат приоритет. Излишните разходи несъмнено ще се отразяват зле на джобът ви.

Лъв

Навярно през днешния ден потребността ви от обич и любов ще се усилва, само че ще би трябвало да поработите върху себе си по-усилено, с цел да получите това което желаете. Препоръчително е да преодолеете задаващите се инертност и нарцисизъм. Душевността ви ще разкрие нови благоприятни условия, която усилва шанса ви да вършиме нови открития и да създавате нови другарства с някои ваши сътрудници. Венера ще направи професионалния ви живот разнороден и динамичен. Избягвайте от прекомерното харчене, тъй като угрозата да потънете в задължения в следствие е доста евентуална. Финансовите въпроси ще излизат на дневен ред и ще изискват незабавно решение. Като цяло този ден ще бъде релативно добър.

Дева

Повишеният ви персонален сексапил и хубост ще носят обществена известност. Вашата неприкритост и почтеност в шерването на възприятията ви поддържат същинското другарство и същинската обич. Този ден може да ви накара да се почувствате натежали и песимистични във връзка с провокациите и бариерите в работен проект. Сблъсъците с неблагополучието ще засилят и укрепят вашия темперамент. Ще бъде оправдано да сте по-внимателни към въпроси приходи-разходи, и не поемайте непотребни опасности, като да вземем за пример предоставяне на пари на заем, тъй като след това мъчно ще си ги върнете.

Везни

Днес ви предстоят основни трансформации във връзката ви. Може би взаимни отстъпки, които би трябвало да извършите или условия, диктувани от енергична персона от близкото ви обграждане, която ще ви повлияе осезателно. Този ден може да се окаже като насилствената повратна точка в работата си. Период, през който ще се чувствате притиснати и натоварени. Бъдете изключително търпеливи и внимателни, тъй като този  интервал е извънредно рисков във финансов аспект. Евентуалните парични земетресения евентуално ще ви слагат в обстановка, в която може да се изолирате и обезсърчите.

Скорпион

Възможно е да се почувствате претрупани от хорското внимание. Навярно вашите интимни връзки ще бъдат главната цел на съседско или друго любознание. Няма смисъл да им отвръщате с вашето време за тяхна реклама. Бъдете извънредно деликатни през днешния ден, тъй като ви чакат някои непредвидени разноски, които ще се отразят зле в близкото бъдеще. Поради това може да отложите своите стремежи за покупки или  вложения през този ден. Възможно е да имате известни терзания и съмнения по отношение на покупките, които считате да извършите през днешния ден. Вероятно това ще ви стресира, само че звездите ви подсигуряват, че няма място за терзания.

Стрелец

Предстои ви един динамичен ден изпълнен с доста страсти. Ще ви се прииска да стегнете куфарите с вашата половинка и да поемете към някое екзотично място. Ако това не се получи, времето за смяна си остава, окичено със свежи и забавни прекарвания. Разположението на Меркурий ще ви въодушевява да показвате на близките своите умения, да се представяте в друга светлина, по друго време, пред сътрудниците си, само че постоянно по най-хубавият метод, получавайки заслужени овации. Препоръчително е да дадете рестарт на някои ваши остарели бизнес планове. Като цяло денят е удобен за разцвет. Ако сте в бизнеса, облагите ще се усилят.

Козирог

Ще се наложи да вземете решение по значим въпрос по отношение на фамилните ви взаимоотношения. Уповавайте се на здравия разсъдък и се вслушвайте в интуицията си. Каквото и решение да вземете ще бъде за положително. На работното си място, евентуално ще бъдете заредени с позитивни страсти, само че за сметка на това, някои от сътрудниците ви ще бъдат настроени отрицателно. Опитайте се да овладеете своите страсти и не влизайте в непотребни конфликтни обстановки. Ще се наложи да харчите парите си рационално и да увеличите спестяванията си през този ден, защото през идващите дни от седмицата бихте могли да се сблъскате с някои непредвидени незабавни разноски.

Водолей

Напрежението в партньорските взаимоотношения може да ви подтикне към значими житейски стъпки. Вероятно настава време за преоценка - разбор на плюсовете и минусите във вашата връзка. Изглежда, че ще бъдете доста разсеяни през този ден. Затова, не се нагърбвайте с доста работни задължения. Концентрирайте се върху една задача и я довършете до край, преди да преминете към идната такава. Финансите ви може да са малко нестабилни през този ден. Въпреки това има възможност да намерите нова работа или да се включите в онлайн начинание за печелене на пари благодарение на другар.

Риби

Колкото и доста работа да имате, не подценявайте домашните си задължения, фамилията е преди всичко. Също по този начин обърнете изключително внимание на своите родители. Не се обрисуват съществени проблеми на работното ви място. Като изключите някои прехвърчания на искри сред сътрудници. Трябва да сте доста деликатни с бюджета на парите си през този ден, защото може да зародят незабавни разноски. Ако се занимавате с бизнес или работите на ненапълно работно време, може да спечелите спомагателни пари и това ще ви бъде от огромна изгода.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР