ОВЕННаложите си спокойствие и не се вживявате в критиката, която

...
ОВЕННаложите си спокойствие и не се вживявате в критиката, която
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Атмосферата на работа окрилява Лъвовете, Девите да не се разправят с началник

ОВЕН

Наложите си успокоение и не се вживявате в рецензията, която ви насочат, изключително в случай че е градивна.  Не споделяйте проектите си за идващия месец, с цел да не се окажете забъркани в непредвиден спор, изключително при към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Очаквайте промени в професионалния ви живот. Посветете вечерта на вашите другари. Отдайте се на заслужена отмора и развлечения. Въпреки напрежението денем сте удовлетворени от триумфите си и желаете да ги отпразнувате с обичаните си хора. Не бъдете прекомерно разточителни. След вечеря си отворете бутилка алено вино и се отдайте на интимни мигове и мечтан паметен секс.

ТЕЛЕЦ

Налага се да се справите с проблеми на работното си място, които не очаквахте, само че няма кой да се заеме с тях. Постарайте се да докажете на всички, че сте в положение да разрешите бързо най-наболелите да завършите месеца почтено, с положителни доходи и положително въодушевление, макар че Меркурий е към момента в ретроградното си придвижване. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки. Не закъснявайте доста и се приберете в точния момент за вечеря. Пригответе се за сантиментална среща и незабравими полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

На работното място съхранете успокоение си и работете умерено. В края на работния ден ще ви зарадва вест за доходи, в случай че не сте отказали спомагателна работа, а и Меркурий е към момента в ретроградното си придвижване. Вечерта обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, тъй като сте им длъжници поради непрекъснатата ви претовареност. Завист у близките няма да липсва. Ще се опитат да навредят на персоналния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на полови мигове въобще не се надявайте.

РАК 

Ако не вредите на работата си и можете да си вземете още ден-два отмора, изключително откакто Меркурий продължава ретроградното си придвижване. Пътувайте със фамилията или с другари, с цел да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили. Приемете предложенията за спомагателна работа, в случай че ви ги създадат в този ден. Звездите поучават да деянията еластичност в общуването с околните си. Ако овладеете страстите си няма да се лишите от полови наслаждения в края на годината и ще се подготвите с положително въодушевление за празничната софра на идващия ден.

ЛЪВ

Атмосферата на съгласие на работното място ви окрилява. За всички, занимаващи се с творчество, признанието и триумфът придават убеденост, само че бъдете внимателни продължаващото ретроградно придвижване на Меркурий. Стабилизирайте връзките си вкъщи. Не се впускайте в запознанства, даже и в случай че търсите половинката си. Не предизвиквайте сами личният си неуспех. Личните ви връзки са в рецесия от нощес поради недоразумение с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка. Няма по какъв начин да убедите половинката си, че това е краткотрайно въодушевление и ще се лишите от уважението и от полови наслаждения.

ДЕВА

Не предизвиквайте препирня с отхвърли си да работите и се съобразете с настояванията на вашия шеф, с цел да не останете без работа, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Вашите близки се надяват за вечеря да сте си вкъщи. Ще се почувстват афектирани, в случай че останете до късните часове на вашето работно място, само че действайте съгласно обстановката. Очертават се проблеми в персоналния ви живот поради невярност или почтен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във виновността й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни диалози и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Завършете до обед започнатата работа, тъй като е от голяма важност за материалното ви положение. Не преглеждайте разсеяно финансови документи при ретроградното придвижване на Меркурий. Не са изключени неточности, за които ще плащате след време. Не пътувайте. Подгответе програмата си за идната седмица и за новия месец. Вечерта ще ви донесе приятни страсти. Бъдете деликатни с околните си, тъй като и те са изтощени като вас и имат потребност от отмора, само че вие въобще не се замисляте над това. Възможни са недоразумения и спорове, които ще туширате със полови удоволствия.

СКОРПИОН

Деловите диалози и осъзнаването на компликациите, както и тяхното превъзмогване ви подсигуряват материални триумфи. На вашето работно място царува съгласие, което покачва качеството на работата ви и заплащането. Чувствате се в най-активната си форма, а това нервира вашите сътрудници, само че това е всекидневно при ретроградното придвижване на Меркурий. Личните ви връзки от сутринта са пред цялостен неуспех. Причината е във ваша невярност, която не е довела до интимни връзки. Няма да ви простят елементарно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

СТРЕЛЕЦ

Разтоварете се от напрежението в спортната зала рано сутринта  и се заемете със служебните си задания. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място, а и Меркурий продължава ретроградното си придвижване. Престанете да изисквате от вашите близки цялостно послушание на вашата воля. Създайте си позитивни страсти. Пригответе си пари в брой, тъй като след работно време не са изключени разноски, свързани с покупки за децата ви или за необходимо лекуване на родственици. Не се отхвърляйте от половите удоволствия, в случай че не сте си основали проблеми поради следващия флирт, станал притежание на обичаните ви хора.

КОЗИРОГ

Професионалните ви отговорности в края на месеца и изключително през днешния ден изискват да намерите необикновени решения, само че с разсъдъка си и деликатно, тъй като Меркурий е в ретроградното си придвижване. Преумората от напрегната седмица не е причина да обвинявате вашите близки, че не са се справили със отговорностите си вкъщи. Вие също сте длъжни да помогнете. Постарайте се да не си създавате проблеми в персоналния живот, единствено тъй като действате без да пита в почивния ден. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите усеща и може да ви лиши от полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

До обед се пробвайте да завършите дилемите си на работното място, макар ретроградното придвижване на Меркурий. Професионалните ви триумфи разсънват завистта на вашите неприятели, които за следващ път вършат всичко допустимо да ви навредят. Бъдете упорити! След това се отдайте на заслужена отмора измежду вашите близки или с приятна компания. Вечерта сте поканени на вечеря с родственици. Внимавайте с интимната си половинка, с цел да избегнете проблемите в връзките си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден е добре да са взаимно мечтани.

РИБИ

Може да обмислите в този ден по кое време да регистрирате своя компания, само че не трябва да вършиме тази крачка поради ретроградното придвижване на Меркурий. Очакват ви триумфи в материално отношение, само че не допускайте финансови загуби, поради прибързани вложения. Работата, с която сте се захванали ще ви донесе положителни доходи и сте длъжни да я завършите. Не си губете времето с ненужни диалози. В късния следобяд околните ви ще ви изненадат с проблеми, които би трябвало да разрешите вечерта. Не се тормозете и не допускайте депресивни положения. След като приключите със фамилните разправии се отдайте на сантиментална вечеря и полови удоволствия.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР