ОвенМоже да има някакво неетично поведение на работното място и

...
ОвенМоже да има някакво неетично поведение на работното място и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 20 март 2023 г.

Овен

Може да има някакво неетично държание на работното място и това може да провокира от дълго време заровен яд. Може да ви е мъчно да контролирате страстите си, само че би трябвало. Честната връзка е единственият метод да преживеете този ден. След като се успокоите, може да желаете да се обърнете към индивида, който се държи безконтролно.

Телец

Проверявайте всяка информация, която ви попадне през днешния ден. Във въздуха витаят машинация и неодобрение, което е неприятна композиция при всевъзможни условия. Проучете преди да съдите. Клюките евентуално ще летят из офиса. Бягайте за прикритие, когато е належащо. Не желаете да се намесвате в този съответен кръг от офис политика.

Не приемайте банковото си извлечение или извлечението от портфейл за номинална стойност през днешния ден. Вероятни са финансови неточности. Някой може да желае да видите нещата от неговата или нейната позиция, която може да не се основава на обстоятелства. Проверете още веднъж значими беща, които минават през бюрото ви. Вие сте единственият, на който можете да се доверите, че в действителност работи в най-хубавия ви интерес. Време е да употребявате мозъка си и да работите за себе си.

Рак

Днес няма да се чувствате изключително обществени. Ще бъдете най-щастливи вкъщи с хубава книга, добра храна и никакъв контакт с външния свят. Уви, такова усамотение не постоянно е допустимо. Може да се наложи да балансирате потребността си от изолираност със отговорностите към сътрудниците. Част от вашата свадливост може да се дължи на физически дисбаланс.

Лъв

Във въздуха се усеща напрежение. Не можете да се отърсите от възприятието, че някой лъже. Вие сте миротворец по природа, тъй че склонността ви е да потискате съмненията си. В този случай вашите инстинкти са прави. Лицето, което укрива информация, го прави за ваше положително и ще пристигна при вас, откакто обстановката бъде позволена. Тогава всички можете да се смеете на това.

Дева

Странно е по какъв начин минали произшествия към момента могат да причинят такава болежка в сегашното. Днес може да се почувствате претрупани от мемоари за изключително травматичен случай. Никой не е по-изненадан от вашата реакция. Чувствахте се сигурни, че сте се заели с този проблем и сте го оставили зад тила си. Явно има още работа за извършване.

Везни

Очевидно е, че нещо подло и неетично се случва в работата ви през днешния ден. Колегите могат да се опитат да манипулират обстановки и да се възползват от частна информация, с цел да я употребяват в своя изгода. Стойте настрани от политиката в офиса и се въздържайте от присъединяване в всевъзможни злословия. Доверете се на инстинктите си. Знаете на кого може и на кого не може да се има вяра.

Скорпион

Днес не се доверявайте на никого, даже на хора, които смятате за другари. Има индикации за машинация на всички места, изключително в работата. Някой може да крие нещо от вас или даже да манипулира информация в своя изгода. Не забравяйте да ревизирате обстоятелствата за всяка обстановка. Не вярвайте на ничия дума за нищо. Това е добър ден да приемете личните си препоръки, а не тези на някой различен.

Стрелец

Днес не се доверявайте на нищо, обвързвано с пари или контракти. Денят не е подобаващ за подписване на каквито и да е контракти, без значение дали става въпрос за пускане на капиталова стратегия, договаряне на заплата или промяна на банка. Има доста недоразумения и недоумение във въздуха. Може да мислите, че разбирате какво подписвате, само че може и да не е по този начин. Запазете правните и финансовите въпроси за различен ден.

Козирог

Това не е денят за контракти или правна работа от какъвто и да е тип. Може да мислите, че разбирате всичко за даден документ, само че евентуално не е по този начин. Атмосферата е изпълнена с възприятие на дезинформация и недоумение. Правните документи могат да изчакат още един ден.

Водолей

Доверете се на инстинктите си във връзка с всеки, който срещнете през днешния ден. Наоколо има неетични хора и някой от тях може да влезе във вашия кръг. Сключването на правни контракти или бизнес или персонални партньорства от всевъзможен тип е безусловно изключено. Дори не отивайте да подновявате шофьорската си брошура, защото има възможност да се неуспехите на изпита! Останете си у дома и спестете договорите и бюрокрацията за още един ден.

Риби

Ако се разсъните тази заран и се почувствате залепени за леглото, може би там би трябвало да прекарате деня. Работихте интензивно и дълго през последните няколко седмици. Това е ден за отмора и релакс. Офисът ще оцелее и без вас. Кажете, че сте заболели и по-късно изключете телефона. Вероятно ще спите по-добре от доста време насам.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР