ОвенМалко раздразнение и някои несигурни моменти, ала редуващи се с

...
ОвенМалко раздразнение и някои несигурни моменти, ала редуващи се с
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 февруари: Везни - днес ще се редуват добри и лоши моменти

Овен

Малко неспокойствие и някои несигурни моменти, но редуващи се с други, които са извънредно щастливи и удовлетворяващи. Денят ще ви предложи разнообразна, забавна, може би предизвикателна, само че сигурно възнаграждаваща гледка. Ще би трябвало единствено малко, доста малко самообладание и в края на деня противопоказанията за цялостно злощастие ще стопят като сняг на слънце! Така че посрещнете тази оригиналност като повратна точка, само че в същото време осъзнайте, че в случай че не се ангажирате, да се задоволите с малко.

Телец

Очаквайте доста скрити мисли, съвсем ревностно защитавани в мозъка ви, и толкоз доста увереност, която ще ви накара да изглеждате съвсем неудържими. Очаква ви забавен ден, даже в случай че по някакъв метод почувствате потребността да оставите зад тила си многото промени, които са ви подложили на тестване, ще съумеете привикнали да управлявате новините си решения с доброволно отношение. Навярно ще откриете, че и вие сте човек и че имате потребност от непоклатимост и неизменност. Така че тази огромна смяна ще се случи в сърцето ви, което ще ви води до доста значим избор може би.

Близнаци

Днес е специфичен ден за вас, като че ли ще отпразнувате своето персонално рождество по това време! Най-вероятно ще изпитате особени страсти, може би заради съответни условия, може би всичко ще зависи от красивото ви успокоение на душата, това трайно завладяване, което сте спечелили, преминавайки през минали компликации. Защото този през днешния ден няма да има противопоказания за вашата психика. Ще преживеете една доста обещаваща фаза.

Рак

Вероятно ще бъдете измежду най-динамичните и зодиакални  знаци. Със сигурност ще бъдете неудържими, само че също по този начин е допустимо, че през днешния ден не постоянно може да имате доста ясни хрумвания. А това може да значи и импулсивност, припряност, неправилни преценки. Така че бъдете деликатни, тъй като откакто се задвижите прибързано, рискувате да бъдете привлечени напред от личната си разрушителна сила. И въпреки всичко страховит ден ви чака по доста аргументи, множеството от които са позитивни!

Лъв

Спокойно въодушевление и чудесно отношение към всички, това са предпоставките за оповестяване на един прелестен ден. Ако всичко мине без огромни разтърсвания, огромна част от заслугата ще бъде верен ваш избор. Ще бъдете далновидни, ще можете да разберете какво се случва в мозъците на фамилията и приятелите и ще бъдете съчувствени в ръководството на взаимоотношения от всевъзможен тип. Просто ще желаете да оставите всички компликации зад себе си и да погледнете към бъдещето със успокоение. В края на деня ще изпитате доста оживени мигове по доста аргументи.

Дева

Енергията и многото увереност ще ви поддържат през една огромна част от този ден. Позитивното ви отношение ще внесе  и добави, повече наслада и предпочитание за другарство. Този ден обаче ще ви предложи и някои несигурности в прочувствен или вътрешен аспект. Нещо, което би трябвало да анализирате задълбочено, тъй като през днешния ден ще настъпят по-малко лесни часове  за вас и в случай че сте пренебрегнали потребностите си или таите някакви негодувания, обстановката може да стане сложна за ръководство. Въпреки това, този ден ще ви даде няколко позитивни благоприятни условия, които следва да ги оцените.

Везни

Денят се обрисува да бъде кълбо от бъркотии, макар, че ще имате доста ясни цели. Възможно е да зародят премеждия, подбудени от страсти като яд и възмущение, които ще ви основат някои проблеми с разбирането. Накратко, денят може да редува доста приятни моменти с други, в които борбата и полемиките ще ви оставят изнервени и раздразнителни. Не се отчайвайте обаче, тъй като стартира интервал, който може да съставлява началото на най - комфортната фаза за вас по доста аргументи.

Скорпион

Какъв динамичен ден ви чака единствено! Ще се почувствате преродени, може би единствено заради чисто физическа причина, защото вашата мощ ще бъде на върха си през днешния ден. Но може би това ще бъде и резултатът на несъмнено по-доброжелателно звездно небе към вас и това ще нервира с деликатна ръка находчивостта и желанието да измененията доста неща, като се стартира с всичко, което не се е получило през седмицата, която оставяте след себе си. Има единствено едно едва място и това е връзката. Пазете се от недоразумения и се пробвайте да бъдете ясни, директни и транспарантни.

Стрелец

Аромат на възобновяване ви следва през днешния ден! Очертават се събития с неразбираемо благоухание, които ще бъдат обстоятелства, съответни и обещаващи. Вкратце, най-сетне повратният миг е близо и след малко време най-сетне ще можете да се разделите с този интервал, който ви е изстискал като лимони. В каквато и област от проблеми да попаднете, ще видите, че положителните вести или каквото и да е друго, ще ви се ухилен. Точно като настроението, което най-сетне ще се върне към допустимите си равнища. Сърцето ви ще се стопли и ще се почувствате изпълнени с възторг, позитивни усеща, доверие и доста предвидливост. Денят ви стартира добре!

Козирог

Нервност и напрежение, но и завладяваща логичност, която може да ви накара да възхитите от самите себе си. Този ден може да ви предложи дразнещи обстановки и известно напрежение в фамилията, само че ще бъдете добре готови да се справите вярно с всевъзможен вид неприятни обстановки. Като цяло денят ви наподобява, че ще бъде претрупан, като някои противоречиви тематики ще изникнат на напред във времето. Обърнете внимание на тях, тъй като това са въпроси, с които ще би трябвало да се справяте постоянно през цялата година. За сметка на това ще имате огромно предпочитание за другарство.

Водолей

Фантазията и въображението ще бъдат подчертани от последните промени във вашата звездна карта. Така че този ден, в който ще си визиите идващите си цели, само че ще би трябвало да внимавате да не смесвате плановете си с нотка на несигурни страсти, което може да ви направи по-малко справедливи. Ще постигнете задачата, в случай че можете да извършите фантазиите си съответни, измерими и реалистични. Нещо, което може да бъде по-малко елементарно заради малко нервното  напрежение, което най-вероятно ще ви споходи.

Риби

Очаква ви ден изпълнен с жизнеспособност! Ще бъдете неудържимо енергични, но може би и малко прибързани. Този ден наподобява, че ще бъде витален и цялостен с красиви обстановки, само че с преноси, способни да основат комплициране, както в главата, по този начин и в сърцето. Следователно ще би трябвало да спрете, преди да предприемете дейности, защото придвижването по прочувствената вълна може да ви отклони, даже по-късно да съжалявате за избора, който сте създали. Накратко, това ще бъде отличен ден за сила, просто не би трябвало да бъдете толкоз наивни.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР