Овен Макар всичко да ви се струва нереално и странно, но

...
Овен
Макар всичко да ви се струва нереално и странно, но
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 7 август

Овен
Макар всичко да ви се коства нереално и необичайно, само че някак от единствено себе си ще се случи един паметен ден през август. Понякога ориста обича да прави дарове.

Телец
Целите ви са много неразбираеми и химерични, което въобще не ви отива. Докато се чудите, обаче, може да провокирате неодобрение у колегата си. Върнете се към вашето прословуто успокоение и търпеливо изчакайте да отмине бурята.

Близнаци
Днес на лицето ви ще е изписано всичко, което си мислите и мъчно ще съумеете да скриете каквото и да е. Май е време за маскировка и тъмни очила, в случай че се притеснявате от мислите си, несъмнено.

Рак
Днес на всички места ще ви одобряват с отворени прегръдки. Обаче не се заблуждавайте, че поради това ще получите всеобща поддръжка. За да я спечелите, ще би трябвало да положите повечко старания.

Лъв
Събитията ще развиват много по-бързо, в сравнение с би ви се желало. Днес ще имате предпочитание да се заинатите за нещо.По-добре не го правете, единствено наливате масло и в без друго пламтящия огън.

Дева
За да не остане фантазията ви вечно фантазия, ще би трябвало да положите въпреки и минимални старания, с цел да я извършите действителност. Започнете от през днешния ден.

Везни
Вие, несъмнено, сте способни на доста, доста повече, само че не трябва да влагате всичко на момента. Пренапрегнете ли се изгода няма да има. Направете най-важното, останалото ще изчака.

Скорпион
Единственото, което ще помрачава днешният ден е неналичието въпреки и на най-малък комфорт. Дори няма да има къде да седнете комфортно. Всичко останало ще е прелестно.

Стрелец
Не си коства да губите време в търсене на оправдания за дейностите си. Нещата към този момент са направени, тъй че е неефикасно да съжалявате. Заемете се с нещо друго, по-смислено.

Козирог
Време за опити, промени и открития. Съмишлениците ще се появят сами, тъй че не изпадайте в познатата си консервативна рецесия, а пробвайте нещо ново.

Водолей
Ще имате потребност от оценката и признанието на другите и това ще ви подтиква да се потвърждавате по всевъзможни способи. Хубав миг да си дадете сметка това, което желаете, поради себе си ли го желаете.

Риби
Днес количеството старания вложени за постигането на някаква цел може да се усили неимоверно до степен на - коства ли си труда? Може би е по-добре да не се залавяте за сходна трудоемка работа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР