ОвенДнешният ден ви обещава приятни изживявания. Вдигате си нивото, ако

...
ОвенДнешният ден ви обещава приятни изживявания. Вдигате си нивото, ако
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен

Днешният ден ви дава обещание приятни преживявания. Вдигате си равнището, в случай че вършиме прехвърляния на права или документи и вадите разнообразни удостоверения; в случай че регистрирате нещо през днешния ден, то ще се подрежда бързо и елементарно. Старайте се да се потвърждавате и в работата, в случай че през днешния ден се натоварите, ще се забележи и ще даде доста бързи плодове. Вечерта си уредете среща с хора на огромния бизнес, намерете човек, който да ви показа на хора от властта. Сами няма да стигнете надалеч, само че с поддръжката на хора с връзки ще вървите с по-малко трудности напред. Само се пазете от преиграване.

Телец

Ще можете да разчитате на всичките си познати и другари - и от ученическите, и от студентските години. Ще ви се обадят и сътрудници от предходни работи, тъй че ще имате силата да потърсите това, което ви се дължи. Издължете се и вие. Проектите ви ще се приемат; денят е доста добър за приемане на спомагателна работа, за прекосяване на нова работа, за назначения на нови хора. Получавате положително възнаграждение за надалеч по-малък размер на работа и това е сякаш реванш на ориста за тежките моменти преди време. От през днешния ден подготвяте няколко часа или ден измежду природата дружно с обичания човек.

Близнаци

Чакат ви пътувания и промени. Пътуванията ще е най-добре да си ги подготвите вие самите. Промяната може би ще се провокира от отрицателни фактори и това е неприятното. Днес до края на деня, в случай че има нещо да се случи, то ще се случи и ще ви затормози, и ще ви обърка проектите, само че тъкмо това евентуално ще ви отвори вратите към едно по-добро бъдеще. Бъдете доста наблюдателни и следете какво ви се случва през днешния ден, кого и при какви условия срещате и какъв е мотивът за тези срещи. Избягвайте хората, които при първата среща стартират да ви разпитват настоятелно за делата ви.

Рак

Слезте на земята, работете, натоварвайте се и дано шефовете ви да виждат това. Разпределете тъкмо времето си и ще свършите всичко набелязано - това също ще направи усещане. Бъдете по-дипломатични, Раци, бъдете обърнати повече към другите и ще намерите метода да определяте къде се намирате в делово отношение. Ако работите в собствен бизнес, вглеждайте се повече в останалите звена от професионалния терен. Доверете се и на интуицията си, тя ще ви води по най-хубавия път. Сънищата ви ще са оракулски, не забравяйте с какво възприятие или въодушевление се събуждате, даже да не помните какво сте сънували.

Лъв

През тези няколко дни от сряда насам разбирате дали и по какъв начин можете да се справите с неприятни обстановки. Днес ще се убедите, че можете да се справите и с непредвидена добра обстановка, без да разстроите целия си основан ред в деловата активност и без да се нуждаете от непознато утвърждение. В персоналния ви живот ще има нещо, което ще би трябвало да се позволи от двама. Не оставяйте обичания човек да се оправя самичък с зародилата обстановка. Направете нужното, с цел да протече и животът ви по-нататък доста по-гладко и устойчиво. В деловата ви сфера нещата ще вървят рутинно и мудно.

Дева

Пазете се през днешния ден от това несправедливо да обидите някого, ще ви се върне неприятно още до края на деня. Място, от което сте получавали удари под кръста, към този момент няма да има значение за вас. Ще изчезне под напора на някаква мощ или събития. Ще насочите напъните и работата си в най-перспективната посока. Съсредоточете се - и през днешния ден, и на следващия ден имате време да изработите малко по малко придвижването си в тази посока. Работите крепко и по собствен, и по непознат план и намирате в лицето на създателя му доста правилен сподвижник. Важно е за вас да поддържате тези връзки, да не палите сами пристрастености и дрязги, даже да са под формата на научни разногласия.

Везни

Днес и на следващия ден работете с повече хъс. Съдбата ще награди вашата разпоредителност, в случай че я деянията. Пълнолунието се е отразило добре на джоба ви, в този момент е време да се отрази добре и на работа ви, по-скоро на темпото на работа. Не отлагайте за на следващия ден това, което можете да свършите през днешния ден. Всяко разтакаване ще води до изместване на центъра на активността ви, до разногласия или до прекосяване в други позиции. В никакъв случай не се бъркайте в непознати разногласия и не позволявайте да ви намесват под какъвто и да е претекст. Не давайте отзиви, не критикувайте, не давайте и непоискани препоръки.

Скорпион

Правите рисков прочувствен кръст с ваши доста близки хора и нека да нямате мотиви за сдърпване, тъй като то ще е доста неприятно и тежко. Може да неуспехите даже общите си ползи с близки хора, в случай че работите дружно. Сдържайте страстите си, от време на време те са убийствени на първо място за вас, след това за другите, тъй че през днешния ден дръжте езика си зад зъбите. Съдбата работи с вас като чук с наковалня и непрестанно ви учи да не се отчайвате. Много от вас затова са родени спечелили. Вечерта може да влезете в пререкания със чиновник на закона, мотивът ще е малък, неприятностите - огромни.

Стрелец

Днес ще ви създадат необичайно, само че доста забавно предложение и съветът ми е по принцип да го приемете, а през идната седмица да вършиме инспекциите си. Не е нужно и никой няма да ви притиска да подписвате контракти или други документи, свързани с него, още с първите диалози. Така че няма да имате от какво да се притеснявате. Настъпват два доста удобни дни за годеж или брак. Домът ви ще се извърши от нещо непредвидено, въобще тази седмица за вас сякаш беше като рога на изобилието - каквото ви се сервира, беше все доста, искрящо и за дълго.

Козирог

Ако нямате работа, през днешния ден е времето да се явявате на изявленията, на изпити, да подавате молби - от 10 места най-малко на две ще ви одобрят и ще ви поканят да работите за тях. Ако желаете да промените работата си, през днешния ден ще намерите нещо преференциално и перспективно. С дейности и работа ще забравите неудобствата от предходните дни, съмненията и загубите, в случай че имате такива. Има възможност и парите ви да станат повече. Денят е подобаващ да поставяте условия, да желаете своите си права или да отнемате непознати. Ще сте в челната редица и измежду тези, които знаят какво и по какъв начин да си изискат.

Водолей

Водолеят не може да бъде дълго лимитиран. Търпението ви е малко, а силите ви напират към повърхността, което не всеки път е добре за вас. Обхванати сте от някаква пристрастеност и в персоналния си, и в деловия си живот и не мислите за следствията. Отговорностите ви са огромни, само че и това не ви стопира от случки. Ако съумеете да прекрачите задръжките си и да действате малко по-дипломатично, няма да имате неприятности през днешния ден в контактите, към които се стремите. Дано да знаете какво вършиме, тъй като желанието ви да навлезете в непознати професионални кръгове може да провали плодовете от активност, в която сте ненадминати експерти.

Риби

Очакват ви сложни избори - не един и не два даже. Ще би трябвало да изберете държанието си, в случай че очаквате предопределение на нова работа. Не съобщавайте, че напускате, преди да сте получили заповедта за предопределение. Ще се прояви през днешния ден към вас някаква експанзия, някой ще ви крещи, ще се опита да ви натовари със личната си виновност, има метод да не му се дадете, още повече че по какъв начин стоят нещата знаят всичките ви сътрудници. Ако постъпите рационално и умерено, казусът ще се позволи, преди още да се е разразил. Отложете рисковани срещи и пътувания, нищо няма да загубите или да закъснее съдбовно.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР