ОВЕНДнес сте орисани да блестите с вашите знания, умения, професионализъм

...
ОВЕНДнес сте орисани да блестите с вашите знания, умения, професионализъм
Коментари Харесай

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Овните блестят със знания, Стрелците си стъпват на краката с финансите

ОВЕН

Днес сте орисани да блестите с вашите познания, умения, професионализъм и приемливост и да вбесявате по-малко знаещите и най-много мързеливите Това си мощните ви качества в този ден. Откажете оферти за вложения, за които нямате задоволително средства. При нужда поискайте финансова помощ или заем.

ТЕЛЕЦ

Пред вас е следващият сполучлив ден, в който имате късмет да сбъднете фантазията си за професионален триумф и финансова стабилизация. Бъдете подготвени да се заемете с спомагателна работа, макар че може да е натоварваща или да имате ваши задания. Изяснете връзките си с вашите настоятелен сътрудници. На работното място бъдете търпеливи и тактични.

БЛИЗНАЦИ
свързани новини33062на 04.01.201921655на 01.01.2021
Поднесете на вашите сътрудници забавната концепция, която имате, само че не бъдете нападателни, в случай че не я одобряват незабавно. На близките не подхожда вашето умеене да се справяте с видимо неразрешими проблеми, само че все пак ще получите самопризнание и хвалба. Не се тормозете за финансите си. Имате метод да си осигурите доходи.

РАК

Ще успехите вашите неприятели, които по този начин са се вживели в завистта си, че не престават да подценяват знанията ви, да ви нагрубяват и да се пробват да блеснат във вашата светлина. Бъдете търпеливи. Не спорете с сътрудниците си в опит да им докажете, че вие сте успяващите, тъй като ще ги озлобите още повече.

ЛЪВ

Сутринта сте в отлично въодушевление. Изпълнени сте с готовност да се докажете като експерти. Очаква ви ден изпълнен с съгласие и естетика и с опция да се изявите на вашето работно място. Ако се занимавате с търговия ще жънете триумфи. Разрешете финансови проблеми.

ДЕВА

През целия ден ви се желае да се скриете от света. Въпреки, че шансът не е с вас съгласно упованията ви, триумфът ще ви споходи наложително, в случай че сте виновни към служебните си задания. Прибързаността е неразрешена. Постарайте се да не давате заеми или пари за щедрост.

ВЕЗНИ

Заемете се от сутринта със отговорностите си и не се разпилявайте в странични занимания и диалози, с цел да не се окажете осъдени за несправяне с работата. Ако се постанова да уреждате кредитиране на личен бизнес, проведете плануваните настоятелен срещи и диалози. Не планирайте среща с настойчиви да желаят хора, решили че могат да бъдат ваши бъдещи сътрудници.

СКОРПИОН

Трудности в връзките с ваши родственици са причина да закъснеете за работа и да търпите рецензия, само че имате опция да отхвърлите дилемите си в период, стига да не сте пропуснали значима делова среща. Предупредете вашите сътрудници, в случай че имате планувани срещи. Нека деловите ви сътрудници ви изчакат. Не разчитайте, че всички проблеми ще се подредят във ваша изгода.

СТРЕЛЕЦ

Справяте се чудесно с плануваните за деня цели, само че съобразете неговите условия. Бъдете правилни към вашите сътрудници, помогнете им в случай че видите, че се затрудняват със дилемите си. Предотвратете назряващ скандал. На работното място сте в положение да допуснете неточности, поради припряност. Очаквайте възстановяване на финансовото положение.

КОЗИРОГ

Въоръжете се с самообладание и не се опитвайте да изпреварвате времето. Заемете се единствено с тези задания, които дават отговор на вашите познания и професионални благоприятни условия. Ще заслужите похвали. Преумората няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките ви с вашите сътрудници.

ВОДОЛЕЙ

Предложенията ви ще бъдат възприети с лекост. При хората, работещи в индустриалната сфера не са изключени проблеми със заплащането. Работата ви спори. Нямате мотив за терзание. От сутринта не липсват проблеми в персоналните ви връзки, само че ще ги разрешите, в случай че преценявате думите си.

РИБИ

Денят е кондензиран с неочакваности и страсти, само че ви дава обещание самопризнание, триумф и върхови достижения на работното място. Личните и професионални връзки са хармонични и ви зареждат със сили. Бъдете съсредоточени в работата си, в случай че имате да отхвърляте неотложни задания. Не са изключени разноски.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР