Овен Ако се налага да се явите на някакво състезание или

...
Овен
Ако се налага да се явите на някакво състезание или
Коментари Харесай

Ето какви изненади крият звездте за днешния ден

Овен
Ако се постанова да се явите на някакво съревнование или конкурс, то направете го през днешния ден. Каквото и да вършиме, ще е мъчно да се конкурират с вас, постоянно ще сте „ с едни гърди “ по-напред от всички останали участници.

Телец
Темите, които ви вълнуват ще са разнородни и без никаква връзка между тях. На моменти може да ви е мъчно да изразите мислите си по понятен метод. За да не се постанова да се впускате в пространни пояснения, общувайте най-вече с хора които ви схващат " от половин дума ".

Близнаци
Ако работата ви е обвързвана с точни науки, по-добре се заемете с създаване на дълготрайна тактика за професионалния си прогрес и изяви. В случай, обаче, че при осъществяване на нормалните ви отговорности се изисква даже минимална доза креативен метод, то ще се окажете същински генератор на забавни хрумвания. Няма значение дали вие или някой различен ще се възползва от тях. Ще е значим крайният резултат.

Рак
Не е за предпочитане да се занимавате с ръководство на финанси, без значение дали са ваши или непознати. Още по-малко с непознати. Съществуват предпоставки за неразбирателство, неточност, пропуск, които даже и да оправите, ще се почувствате по противен метод.

Лъв
Ориентирайте се към интелектуални занимания или такива, изискващи светкавична мисъл и мощна логичност. В положение сте да пресметнете развиването на събитията с няколко хода напред и да извлечете изгода от обстановки, на които другите даже не биха обърнали внимание.

Дева
С приятни вести ще е съпроводено началото на деня. Ще ви заредят с позитивни страсти, само че и леко ще ви отклонят от първичните замисли. Независимо от това ще съумеете да извършите най-важните си задължения.

Везни
Част от обстановките ще са комплицирани. Няма да разполагате с задоволително информация, с цел да си извършите логичен изводи. В такива моменти най-хубав консултант се оказва интуицията. Ако се ориентирате в ситуацията, сигурно ще реагирате по верния метод.

Стрелец
Изненадващи вести ще ви принудят напълно да измененията програмата си. Може да се наложи да предприемете непредвидено пътешестване или пък да посрещате близки, които идват от дълъг път. И в двата случая вълненията ще са приятни.

Козирог
Обстоятелствата в много огромна степен ще са предизвикателни. Приемете ги като метод за разрастване и доказване на качествата и уменията ви. Действайте уверено, само че рационално.

Водолей
Ще разполагате с лимитирано количество информация за всички въпроси, с които се постанова да се справите и това ще провокира недостиг на увереност. Опитайте се да дефинирате една или няколко тактики и да ги обсъдите с по-опитни или по-квалифицирани събеседници, на които имате доверие. Придържайте се към максимата на шопа, че " нема метод да нема метод ".

Риби
Ориентирайте се към действия, които непрестанно отлагате и то не тъй като не можете да се справите с тях, а тъй като са ви скучни, непривлекателни или въобще, намирате си някакви оправдания да ги подминавате. Ако в този момент не ги довършите, съществува заплаха в никакъв случай да не го извършите и да останат да ви висят като „ камък на шията “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР