Овен Вървете и си вземете всичко, което поискате от днешния

...
Овен Вървете и си вземете всичко, което поискате от днешния
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 16 ЮЛИ

Овен

Вървете и си вземете всичко, което поискате от днешния ден, овни! Днес ще ви се получава с лекост както в работата, по този начин и в връзките с хората.

Телец

Днес продуктивността ще е лесна цел. Ще имате доста хрумвания и решения за тях. Положителен ден в работния аспект.

Близнаци

Искате да се забавлявате и ви е доста мъчно да останете фокусирани. Детето във вас няма самообладание да завърши работния ден и да посрещне уикенда. Само малко самообладание, не пропилявайте деня въпреки всичко.

Рак

Денят е подобаващ за свързване с корените си

Лъв

Напоследък главата ви е заета главно с мисли за връзките ви и сантименталните ви връзки. А през днешния ден това е изключително мощно. Добре че е петък, в случай че нямате сътрудник - излезте и се позабавлявайте с някой нов човек. А в случай че имате, отидете на сантиментална вечеря.

Дева

Отделете деня, с цел да ревизирате сами себе си. Подходящо време е да се завърнете към остарели гении и занимания, които сте оставили да заловен прахуляк. Може да откриете ново начинание, в старите ползи.

Везни

Започнете да поставяте личните си нужи преди всичко, везни. За да можете да се грижите за другите, би трябвало да се погрижите първо за себе си!

Скорпион

Не ви е непознато да оставате сами със себе си, а днешния петък е доста подобаващ за сходни почивки. Почетете книга, погледайте обичан остарял филм - свържете се със себе си.

Стрелец

За да ви се случат нещата, които желаете, вие ясно би трябвало да подредите желанието си и да си поставите ясни цели. Ясните цели, подреждат проект, по който пътят към триумфа е доста по-лек!

Козирог

Днес всичко което си пресъздавате, се трансформира от фантазия в сбъднато предпочитание. Подреждайте добре мислите и картините в главата си.

Водолей

Тази година е същинско тестване за вас до този миг, водолеи, само че през днешния ден стартирате да усещате по какъв начин “веригите ” се отпускат и стартирате да се чувствате по-леки и по-свободни.

Риби

От известно време работите по това да оставите прочувствения си багаж и да продължите напред за към щастието. Денят е подобаващ за съществени диалози.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР