Овен Този ден ще Ви даде възможност за получаване на

...
Овен Този ден ще Ви даде възможност за получаване на
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Този ден ще Ви даде опция за приемане на положителни пари. В интерес на истината, тези пари ще получите много по-късно, само че самата вероятност за увеличение на финансовото състояние доста ще Ви зарадва. Възможни са разногласия с сътрудниците и шефовете, само че от комплицираните обстановки ще излизате победител. Забележителни благоприятни условия се откриват пред сантиментално настроените представители на знака. Денят, както в никакъв случай до в този момент, е изключително подобаващ за нови запознанства и срещи. Вече основаните връзки очевидно ще се подобрят, в случай че деянията малко повече примирителност.

Телец
Избягвайте неделикатността в публичните връзки, а обидите и недоразуменията - в сантименталните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете откровени в професионалната работа и обществения живот. Ако зародят финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътешестване или на разходка може да се почувствате не напълно удобно. Ако се обърнете за помощ към член от фамилията, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по напълно справедливи аргументи, които по никакъв метод няма да са свързани с негативно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия миг за оказване знаци на внимание и правене на дарове на малко познати хора.

Близнаци
Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак
Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.

Лъв
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева
Прекрасно време за духовното Ви развиване и за поява на позитивни страсти. Това, което ще Ви донесе най-голямо задоволство са заниманията, свързани с обучение, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате концепция за пътешестване или малко странствуване, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни планове ще Ви динесат полза.

Везни
Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион
У Вас може да се появи чувството, че някой е харесал това, което притежавате. Дръжте под око своето имущество, и още повече внимавайте за концепциите си. Някой е обърнал внимание на метода, по който работите, почнал е да Ви следи, и желае да откупира Вашите способи. Този наблюдаващ тихичко се промъква на Ваша територия, само че Вие сте положили прекомерно доста старания, с цел да оградите своето персонално пространство, и в този момент не позволявате на непознати хора да обхванат в него. Защитавайте своето с всички сили.

Стрелец
През този ден би трябвало категорично да слушате своя обичан човек. Понякога – дори до парадокс. Своята лична логичност е по-добре напълно да не включвате: изпробвайте ролята на послушна кукла в неговите ръце. Това ще Ви помогне да си изясните, до какъв брой на него може да се разчита и до какъв брой вярно може да Ви води по живота.

Козирог
През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР