Готвят се да върнат 3 милиарда лева запорирани средства на

...
Готвят се да върнат 3 милиарда лева запорирани средства на
Коментари Харесай

Иван Гешев с фрапиращи разкрития: Готвят се да върнат 3 милиарда лева запорирани средства на олигарсите!

Готвят се да върнат 3 милиарда лв. запорирани средства на олигарсите. 3 милиарда лв.., които бяха запорирани на олигарсите, ще си ги вземат назад от КПКОНПИ и ще си платят да си оправят делата. Това сподели Иван Гешев в изявление за Евроком.
„ Това, което Христо Иванов наричаше промяна е да махнат основния прокурор. И какво стана като ме махнаха?! “, запита той в ефир.

Голяма част от диалога бе съсредоточена върху правосъдната промяна

“Съдебната промяна е едно знаме, което се вее, само че никой не желае да я направи. Ако някой направи промяна в правосъдната система, това значи, че хората, които са я направили  – тези политици и партии ще влезнат в пандиза ”, изясни той.

И добави, че това, което политиците назовават правосъдна промяна е или задържане на настоящето състояние, или основаване на правила тя да бъде политически следена.

Иван Гешев с фрапиращи разкрития: Готвят се да върнат 3 милиарда лв. запорирани средства на олигарсите! (ВИДЕО) 02.06.24 18:04 Калина Андролова се изгаври мощно с българска политичка: Хищникът Мая Манолова май беше пила нещо на закуска… 02.06.24 17:18 Грамите са предизборна говорилня, сподели особено пред SafeNews проф. Стефанова 02.06.24 17:18 Арест на българин в Париж – направил нещо злокобно в подножието на Айфеловата кула! 02.06.24 16:53 Главчев втрещи всички на връх Околчица – направи нещо, което никой не очакваше! (СНИМКИ) 02.06.24 16:32

Той разяснява и идните избори

“Болестта на България са политическите партии. Гласуващите ще са 2 милиона и с тези гласове щи се “сглобят ” още веднъж. От тях 1,5 милиона ще са корпоративен избор и административно подвластен избор ”, разясни Гешев. „ Това, че ще ръководят с 2-3 % подкрепили ги, за тях няма никакво значение “.

Гешев назова ПП-ДБ „ потребни идиоти “ на ГЕРБ и Движение за права и свободи, а Има Такъв Народ – план на Движение за права и свободи.

В умозаключение Иван Гешев заключи, че България се разпада. И по тази причина той и неговия политически блок ще създадат всичко, с цел да го предотвратят.

Цялото интервюс разкритията на бивпия основен прокурор можете да видите тук: 

https://eurocom.bg/show/intervyu-v-anfas/20840

Отказах да приключа „ Барселонагейт “ и „ Чекмеджетата “. Защото аз бях Главен прокурор на България, а не на Борисов! Това е първото от разкритията, които Иван Гешев направи неотдавна, напомня SafeNews.

Ето какво написа още той:

Важно е да се знае обаче, че противозаконното премахване на основен прокурор на страна от Европейския съюз към този момент ни коства 200 милиона лв..

Това са парите, които Слобката спести на Иво Прокопиев, като се отхвърлиха от желае в съда против него.
И още нещо. Не стопират да ме питат за какво не съм махнал Бойко Борисов, до момента в който бях основен прокурор. Правилният въпрос тук е различен – за какво никой различен от системата не опита?!
‼️ За разлика от всички останали, аз започнах нужните дейности. Трябваха ми единствено още две седмици.

През това време те направиха опит за ликвидиране и ме отстраниха нелегално. Защо ли?!

Сега ще продължа битката си, само че този път по друг метод – отвън системата. Оказа се, че тя не може да бъде изменена от вътрешната страна. Затова ще го направя извън – с политически средства.

 

 

 

 

 

Още вести четете в: България, Избори 2024, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР