Овен Тази сряда най-добре запазете мнението си и не споделяйте

...
Овен Тази сряда най-добре запазете мнението си и не споделяйте
Коментари Харесай

Хороскоп: Приятен ден за повечето зодии

Овен

Тази сряда най-добре запазете мнението си и не споделяйте прекомерно крайни мисли. ко мислите, че това, което ви хрумва е доста значимо, може да го запишете и да изчакате да го споделите в по-подходящ миг.

Телец

Тази сряда не поемайте непознати отговорности, не се колебайте да откажете, който и да ви помоли. Егоизмът в този момент ще е здравословен и даже животоспасяващ за вас. Не се претоварвайте и насилвайте за нищо.

Близнаци

Тази сряда бъдете внимателни. Не предприемайте пътешестване или отложете към този момент планувано такова. Някой може да се опита да ви заблуди или въвлече в подозрително начинание. Употребата на алкохол ви е противопоказна. Внимавайте и с приема на медикаменти.

Рак  

Тази сряда бъдете по-търпеливи към себе си. Изпитвате спорни усеща. В такива моменти е най-добре да се изчака преди да се подхващат, каквито и да било решаващи дейности.

Лъв 

Тази сряда ви чакат приятни промени в офиса. Натоварването ви ще се понижи, тъй че ще имате повече време да започнете да реализирате някои от плановете, които сте възнамерявали по-рано, само че не сте имали време за тях.

Дева

Тази сряда се пробвай да намерите време за всички тези мънички и приятни неща, за които по принцип не ви стига времето. Не забравяйте да полеете цветята и да се уговорите с другари за вечерта.

Везни

Тази сряда ще имате цялостна независимост на деяние в служебна сфера. Не се опасявайте да експериментирате. Единственото изискване е начинанието да бъде съпроводено с нужната доза дисциплинираност.

Скорпион  

Тази сряда намерете време да разпуснете. В този ден няма да ви се занимава със съществени неща, което е изцяло разбираемо поради времето на открито. Вечерта дава обещание приятни сантиментални прекарвания и постигането на ваши персонални цели.

Стрелец

Тази сряда подбирайте деликатно думите си изключително измежду близки хора. Казаното от вас през днешния ден може да ви навреди в бъдеще. Не споделяйте концепциите и проектите си. Имайте поради, че денят може да замъгли трезвата ви преценка.

Козирог

Тази сряда ще бъде прелестен ден за вас, в който да прекарате часове в сладки приказки с другари или обичания човек. Какво по-хубаво от това! Не се претоварвайте физически и най-добре отложете фитнеса или различен тип сходно натоварване за различен ден.

Водолей

За да не ви накарат външни условия да претърпите загуби, най-добре помислете от какво бихте се лишили по свое предпочитание. Компромис би трябвало да има и най-добре да го извършите вие самите.

Риби

Тази сряда стъпете крепко на земята. Витаенето в облаците ще ви е изцяло противопоказно. Мечтите ви дано останат в застой за по-подходящи времена. Използвайте всеки миг, с цел да се забавлявате.

*Източник - Actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР