Овен Странното поведение на някои хора около Вас може да

...
Овен Странното поведение на някои хора около Вас може да
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Странното държание на някои хора към Вас може да сътвори неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необикновен прийом да заобиколите зародилите трудности. Постарайте се да измислите нещо без присъединяване на тези хора, само че ги държте в курса на събитията. Няма нищо неприятно в това, да тръгнете по собствен личен път. Въобще не е нужно да следвате някого като че ли са Ви вързали дружно. Днес самостоятелните дейности са единственото, което ще Ви помогне за постигане на задачата и за приемане на наслаждение. Затова действайте по този начин, както намерите за добре.

Телец
Нима са Ви разлюбили? Днес всички обстоятелства ще крещят за това и просто ще бъде невероятно, да не им повярвате. Впрочем, не бързайте да вършиме заключения! Възможно Вашата половинка да има някакви неприятности и просто да не и е до Вас точно в този момент. Скоро всичко ще се подреди по различен начи, ще се промени, и ще се убедите, че сте се заблуждавали.

Близнаци
Да се облягате на хладния разсъдък през това време е много комплицирано. В реултат на непредвидени обрати, събитията може да вземат връх над логическите разсъждения. Не са изключени внезапни промени във финансовите, фамилните и любовните работи, а денем може да нараства общата материална и битова неустойчивост. За препоръчване е, да се отсрочат тези парични интервенции, които не са незабавни, оформянето на заеми, както и разкриване на банкови сметки. Възможно е да си дадете сметка, че не на всички свои другари може да се доверявате, когато ства дума за пари, бъдеще или сигурност.

Рак
Днес може да постигнете доста, единствено че след това, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща дори не си е заслужавало да се заемате. Ако желаете да избегнете неточности, би трябвало да се ръководите от своя здрав разсъдък, а получените препоръки би трябвало да оценявате сериозно. Внимавайте, с цел да не се окажете жертва на операция. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за жалост, напълно няма да имат този темперамент, който очаквате: вместо сантиментални връзки, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съдружник, за който по този начин сте си мечтали, ще бъде единствено нов почитател.

Лъв
При Лъвовете е допустимо да има дребен проблем от механически темперамент - някой от телефоните - мобилния или стационарниа - може по някаква причина да излязат от строя. Затова в случай че Вашта половинка не може да Ви позвъни, може самоуверено да се оправдаете с магнитните стихии и отрицателното въздействие на галактическите сили.

Дева
Ще се наложи да избирате сред мечтаното и нужното, само че за жалост няма да съумеете да обедините едното с другото. Чувството Ви за дълг ще бъде както постоянно мощно, а това на моменти ще Ви оказва помощ да се справите с негативните страсти. За страдание раздразнението все-пак ще вземе връх. Затова през втората половина на деня вероятността за спорове нараства. Възможни са непредвидени предложения, купони и незапланувани развлечения. Помнете, че довечера не би трябвало да стоите до късно, е най- добре да си легнете рано да спите.

Везни
Професионалните различия стават все по-големи. Може да пострадате заради непочтеност на деловите сътрудници или немарливост на сътрудниците. За доста Везни сериозен проблем ще станат несправедливите условия, предявени от управлението. Финансовите вероятности са не неприятни, като са вероятни парични приходи. Вероятни са проблеми при обшуването с околните, само че до спорове няма да се стигне. Ще съумеете да предотвратите разправиите, да урегулирате фамилните несъгласия и да обясните на обичания човек, че за обиди и неодобрение няма причина.

Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
В паниката дребните елементи витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги наблюдавате. Няма защо да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв учредителен проект, безусловно ще съумеете! Гонят Ви крайни периоди, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да предизвика някои неприятности, в случай че не сте задоволително внимателни. Като се има поради общото Ви положение, би могло да приемете две разнообразни оферти за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и двете и да се усамотите, с цел да си отпочинете и да се реорганизирате.

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей
Днешният ден може да отделите за своите желания и стремежи. Спомнете си, по кое време за финален път сте се занимавали с нещо за душата и с нови сили направете това през днешния ден. Вечерта е подобаваща за среща с другари. Вие ще бъдете остроумни и съобразителни и ще узнаете от диалозите доста нови и потребни неща. В професионалната сфера ще има също новости, само че по- скоро те ще Ви вкарат в задънена улица.

Риби
Добре би било, да погледнете на своя живот отстрана. Това значи, че би трябвало да приемете създалото се състояние такова, каквото е, и да не хабите сили в опити да насочите събитията по различен път. Просто се отпуснете и позволете на живота, да следва своя ход. Възможно е даже резултата да Ви хареса! Такъв метод напълно не значи, че изобщо няма да Ви интересува, по какъв начин ще се подрежда всичко. Просто ще е показателно, че Ви стига мозъкът, с цел да разберете, къде би трябвало да насочите своите старания, и къде - колкото и да се стараете - няма да има резултат. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР