Овен Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва

...
Овен Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 септември: Ужасен ден за 2 зодии

Овен
Ситуацията през днешния ден ще бъде доста забъркана и по тази причина би трябвало да се подготвите. Вие ще се окажете сред две враждуващи страни, и имайки поради Вашата смелост, с която по този начин се славите, безспорно ще съумеете и да потушите спора. Възможно е, да се сблъскате с нечия злоба или засегнатост, и тогава би трябвало да помолите приятелите си за помощ, защото би било доста мъчно да се справите с това независимо.

Телец
Ще бъдете склонни през днешния ден да си причинявате душевна болежка, и то - изцяло умишлено. Всъщност, не е зле да се постараете, да не злоупотребявате с това мощно средство, тъй като другояче болката може да се трансферира и на Вашия обичан човек, което е изцяло безсмислено.

Близнаци
Близнаци Любопитството Ви тласка към недомислени и безотговорни действия. Именно зарад него през днешния ден ще попадате в неприятни обстановки. Още една неприятна специфичност на деня е назряващия спор с родственици. Самите разправии през днешния ден може да бъдат избегнати, само че надали ще съумеете с цел да премахнете аргументите. Възможно е отсрочване или променяне на планувани срещи, а това няма да се отрази по най-хубавия метод на Вашето въодушевление. Желателно е, да се концентрирайте на работи, с които може да се справите сами, като не очаквате помощ дори и от тези, които са дали обещание да Ви оказват помощ.

Рак
Ако се занимавате с комерсиална активност, значи Ви следва един сполучлив ден. Ще имате опция да намерите сполучливо приложение на своите пари, да сключите преференциална договорка, а може и да започнете работа по някакъв преференциален план. Останалите неща ще „ вървят” някак мъчно, защото работите, не ориентирани към приемане на финансова полза, ще се придвижват много по-бавно от нормалното. Емоционалният декор не е удобен, само че Вие ще запазите успокоение и положително разположение на духа. Отношенията, започващи през днешния ден, ще бъдат продължителни и съществени.

Лъв
През този ден на Вашия обичан човек ще бъде доста нужна Вашата помощ и ще се наложи да положите всички вероятни и невъзможни старания, с цел да помогнете да се измъкне от блатото, в което ненадейно е попаднал. Наистина, не е лека задачата, да измъквате от тресавище хипопотам, само че Вие ще се справите...

Дева
Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме... Ако нещо може да стане не както би трябвало, тъкмо по този начин и ще се случи. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни
Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било нужда, и по тази причина слизайте. Като цяло денят дава обещание да е спокоен и да не е претрупан със събития. Душата Ви би трябвало да бъде сгрята от осъзнаването на личната си нужност и незаменимост. Какво още Ви би трябвало, с цел да сте щастливи?

Скорпион
Може да бъдете уверени, че Ви следва един сполучлив ден. Ще постигнете своето, понякога ловко лавирайки сред Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до какъв брой Ви върви, а до демонстрация на персонални качества. Това значи, че имате всички учредения да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат видяни и може да се възползвате от случая, с цел да поискате покачване на заплатата. Вечерта е допустимо да получите значимо уведомление. Ще Ви се стори, че незабавно би трябвало да вземете решение, само че е по-добре да почакате до идната заран. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите благоприятни условия и уловки.

Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.

Козирог
Спадовете на настроението са едно, само че във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв безреден зигзаг. Ако това Ви се коства безумство, какво е за обкръжаващите Ви, които са привикнали да Ви виждат в умерено положение?... Сег а сте склонни в припадък на афект да кажете неща, които в действителност не сте е имали желание да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко извън, което Ви нервира, успокойте се и потърсете повода за ставащото.

Водолей
Днес бъдете подготвени за цялостен куп предложения, благоприятни условия и особени молби. Те по своему са привлекателни, само че просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко задължения. В последно време са се случили прекалено много събития и затова има заплаха да загубите чувството за вероятност или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е напълно недопустимо. Отдайте желания на разновидностите, които се основават на дълготрайни цели. За страдание, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.

Риби
На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а даже и нещо да не става по този начин, напълно не е наложително да сте на същото място, в това време или в същия град, с цел да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е повода. Ще почувствате голямо облекчение, когато узнаете за приятния сърпрайз, който Ви готви обичания човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР