Овен Ще има положително раздвижване в любовния живот на Овните.

...
Овен Ще има положително раздвижване в любовния живот на Овните.
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес, 09 ДЕКЕМВРИ

Овен

Ще има позитивно оживление в любовния живот на Овните. Ако сте били в интервал, в който ви е липсвала романтика, това ще се промени.

Може да получите спорна информация, която да ви обърка още повече по отношение на вземането на значимо решение. Някои от представителите на зодията ще се радват на романтика в офиса.

Ако сте необвързани може да срещнете някого, който да плени сърцето ви. Обвързаните Близнаци може да чакат изненади от половинката.

Рак

Обвързаните представители на зодията може да създадат проекти за закупуване на нов дом или обновяването на настоящия. Смело правете проекти.

Лъв

Предстои един позитивен и забавен интервал за Лъвовете във връзка с любовта. Нова романтика се задава на хоризонта. Очакват ви прелестни мигове.

Дева

Може да получите смесени послания от колегата си при започване на седмицата по отношение на вашата работа. Въпреки да мислите, че той или тя ви поддържат, може би въпреки всичко има нещо, което премълчават. 

Везни

Духовната връзка с обичания човек ще се задълбочи. Ще бъдете признателни, че се имате един различен, тъй като тази естетика ще ви оказва помощ и в други аспекти от живота. 

Скорпион
Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 06-10 ДЕКЕМВРИ
ТЕЛЕЦ Имате късмет да имате най-малко малко надзор върху тази последваща част от живота си, само че дали решите да го вземете или не, не значи,...

По един или различен метод няма да имате ясна картина за любовния ви живот. Може би сте избрали да пандизите очите си пред нещо, за което към този момент знаете, или може би не желаете да си признаете.

Стрелец

Обвързаните представители на зодията ще е добре да извърнат внимание и на гледната точка на половинката си. Необвързаните ще имат положителни благоприятни условия за обществени контакти.

Козирог

Единственото нещо, което би трябвало да извършите, е да пренебрегнете служебните злословия. Добрата вест е, че сътрудникът ще ви окаже мощна поддръжка във връзка с кариерата ви.
4 двойки зодии, които ще да бъдат щастливи дружно
Знаете ли,че зодията има въздействие върху това какви връзки имаме и до какъв брой съвместими сме? И до момента в който си мислите, че може би можете да...

Ще се измъкнете от всевъзможни коловози, в които бихте могли да влезете и да възстановите ранните пламъци на пристрастеността. Може да имате по-сериозна връзка с някого, с който на този стадий сте единствено полово привлечени.

Риби

Може да се отнася за покупка на недвижими парцели до нова взаимна инвестиция, само че оставете си време и за малко романтика.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР