Овен Съботното небе е изпълнено с интензивност, овни. Планетите се

...
Овен Съботното небе е изпълнено с интензивност, овни. Планетите се
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 17 ЮЛИ

Овен

Съботното небе е изпълнено с активност, овни. Планетите се подреждат по този начин, че акцентират всички непризнати страсти, събрани към кариерата и фамилните ви връзки.

Телец

Умът ви евентуално ще бъде мъчно място за обитаване през днешния ден, телци. Има истини, които чакат на върха на езика ви и във вас е същинска неразбория, която търси освобождение. Насочете се към всичко, което би трябвало да бъде изчистено.

Близнаци

Днес се сблъсквате с проблеми, които в миналото сте замели под килима, само че те чакат да бъдат решени. Ще се справите елементарно с тях. Толкова елементарно, че ще се чудите след това, тъй като сте чакали толкоз време.

Рак

Планетите разкриват неизразени разочарования или скрити секрети по въпросите връзките ви. Стремете се да изчистите въздуха от напрежението, без да избухвате.

Лъв

Като лъв вие се уповавате на очарователното, животворно слънце за галактически упътвания. Съботното небе разкрива, че слънцето е затворено с тъмния и тъмен Плутон. Това сдвояване работи, с цел да осветли всички спящи разстройства към салдото ви сред работата и персоналния живот.

Дева

Съботното небе се оформя по този начин, че денят ще бъде не тъкмо прелестен, деви. Подгответе се за някои истини, които ще излязат нескрито към вашия креативен развой, слагането ви на цели и възприятието за убеденост.

Везни

Като везни вие умеете да запазвате мира, когато би трябвало да споделяте мислите си. Пазете това възприятие наоколо, защото небето в събота може да докара до шупване и експлоадиране.

Скорпион

Не са ви незнайни прочувствено напрегнатите обстановки, скорпиони. Очаквайте някои неизказани истини да бъдат разкрити под небето в събота и внимавайте, с цел да не се стига до спорове.

Стрелец

Като стрелец нормално не се отдавате на разхвърляни прочувствени прояви. Подгответе се за някои прочувствени откровения, които да се появят през днешния ден - такива, които са от решаващо значение за вашия напредък, само че може да не бъдат поднесени толкоз деликатно.

Козирог

Вселената ви прави услуги, козирози - изключително що се отнася до тематиката с връзките ви. Тази част от живота ви получава нова доза просветление и сила през днешния ден.

Водолей

Като водолеи сте склонни да държите прочувствения си живот под ключ. Съботното небе като че ли възнамерява да отвори сандъка със съкровища обаче.

Риби

Нещата безспорно се нажежават под небето в събота, риби. Подгответе се за прочувствени напрежения, които да се появят към вашите цели и креативен настройки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР