Овен През този ден ще Ви измъчват доста силни душевни

...
Овен През този ден ще Ви измъчват доста силни душевни
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
През този ден ще Ви изтезават много мощни душевни болки, и най- положителният доктор ще бъде Вашия обичан човек. Именно той най-точно от всички ще Ви сложи диагноза, ще Ви изпише най-правилните и нужни медикаменти и ще организира поразителен курс на лекуване. Още на следващия ден ще бъдете напълно здрави!

Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачта ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали...

Близнаци
Никой и в никакъв случай не би могъл да каже, че сте равнодушни към веселието, развлеченията и правенето на номера. Някой от околните Ви, с който си наподобявате по темперамент, е замислил да Ви устрои предствление - този път нещо по-голямо от обичайната колекция на фамилията. И колкото и да Ви е занимателна тази история,, с следствията от нея вероятно ше се занимавате тъкмо Вие. А това напълно няма да Ви бъде радостно. Приемете го, като заплащане за представлението...

Рак
Неочаквано през този ден може да се окажете пред алтернативата: „ Хем му се желае, хем не му стиска ”. По силата на стичане на някакви условия, в един миг ще се окаже, че не можете да получите нешо доста мечтано. Впрочем, аргументите може и да бъдат отстранени.

Лъв
Урокът, който през днешния ден би трябвало да усвоите, се заключава в схващане на това, че настойчивостта в действителност се отплаща. Затова когато през днешния ден се разсъните, направете калорична закуска и се облечете по този начин, че облеклата да не затрудняват придвижванията Ви. Днес би трябвало да се чувствате удобно и да бъдете подготвени да преминете към дейни дейности, щом се окаже комфортен миг. Вашите непрекъснати старания ще бъдат с подобен резултат, какъвто и не бихте могли да си визиите. Затова в случай че има място, на което бихте желали да бъдете, или човек, с който желаете да се запознаете, продължавайте да действате, и направете това допустимо.

Дева
Финансовото Ви състояние е устойчиво и не предвещава беди. Даже са евентуални някакви парични приходи. Денят е подобаващ за начало на нов план. Ако не желаете да изпуснете този подобаващ миг, постарайте се, да бъдете по-активни. В идните планове има избран риск, само че си заслужава. Върнете се към незавършените планове и се постарайте да уточните детайлностите. Много ще Ви се желае да оправите поизоставените връзки, само че надали това ще може да стане.

Везни
Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.

Скорпион
Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия обичан човек, даже той да постави всички вероятни и невъзможни старания с цел да промени обстановката. Тя ще се промени единствено при положение, че Вие мощно поискате това, и насочите много старания за осъществяване на това предпочитание.

Стрелец
Днес ще се деянията като не изключително свестен човек. Това може да провокира напълно естествено неспокойствие и в случай че не раздор, то най-малко огромен скандал. За да се избегне такова развиване на събитията, би трябвало да извършите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в детайлностите, и без да се пробвате да осмислите ставащото.

Козирог
През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки.

Водолей
За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...

Риби
Има висшестояща фигура, която провокира у Вас злост? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви работи на нервите, само че това ще стане единствено при положение, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а по-късно се върнете на работа с радикално променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР