Овен – През Септември можете да спечелите благодарение на ваша

...
Овен – През Септември можете да спечелите благодарение на ваша
Коментари Харесай

Вижте какво ни вещаят звездите за предстоящия месец септември

Овен – През Септември можете да спечелите с помощта на ваша дълго премисляна концепция, шанс, нов контракт или нещо друго. Възможни са даже непредвидени пари или други преимущества.

В някои моменти в действителност би трябвало да се постараете доста, с цел да се възползвате от опциите. Заложете на интелигентността, а не на физическата мощ.

Първата десетдневка ще има събития, в които въобще не е належащо да участвате. Тоест, можете просто да наблюдавате и да си вършиме заключения, само че защото стоенето настрани не е в природата ви, вие обезпечено ще се намесите.

Има възможност да срещнете кардинално нови обстановки за себе си и просто няма да знаете какво да вършиме. В подобен миг се доверете на интуицията си, тя ще ви подскаже най-хубавото решение. Марс ще ви оказва помощ, а планетата Венера ще работи в негова поддръжка. Заедно те могат да създадат доста, да вземем за пример, доста да съживят и подобрят живота ви. Това значи, че събитията ще са на ваша страна и ще ви оказват помощ с малко шанс, в случай че вашите лични сили не са задоволителни.

Ако сте възнамерявали да извършите дребен ремонт вкъщи, тогава това е моментът да вземете чук и пирони.

Септември може да бъде значим месец за вашата обич и персоналните ви връзки. Натрупаното напрежение, нерешените недоразумения, пропуснатите благоприятни условия за откровени диалози в този момент внезапно могат да се отприщят и да се трансфорат в открит спор.

Вашият персонален магнетизъм ще бъде на доста високо равнище. Опитайте се да не се поддавате на възприятията, като пренебрегвате разсъдъка. Ще станете по-активни и настойчиви при взаимоотношение с противоположния пол.

Телец – Месец Септември ще ви донесе шанс в доста инициативи. Дори доста от проблемите ви ще се разрешат сполучливо с времето. На работното място ще надминете себе си, като се докажете като същински експерти пред своите шефове и сътрудници. Не пропускайте опцията да се възползвате от всичко, което води до разцвет.

Някои събития могат още веднъж да се завърнат в живота ви, на които би трябвало да погледнете от друг ъгъл. Особено в случай че са направени неточности.

Това е много спокоен и работлив стадий, по време на който никой и нищо няма да ви попречи да укрепите позицията си в работата. В никакъв случай не подценявайте сполучливите благоприятни условия, те може повече да не се повтарят в същата форма.

Единственото нещо, което може леко да засенчи живота на вашия зодиакален знак, е здравето. Предпазете тялото си от изтощеност от работа, от сезонни настинки и от отрицателни прекарвания. Преди да започнете да се притеснявате за нещо, пробвайте се вместо това да се успокоите, да се усмихнете и да живеете извънредно положително.

Това време е отлично за взимане на решаващи решения, свързани с вас и вашите близки. Човек, който не сте виждали доста дълго време, може да се появи още веднъж в живота ви за ваша наслада.

Любовта ще ви въодушевява. На тези, чиито сърца са свободни, се предлага да организират чести излети, разходки. Ставайки постоянни на празненства и всевъзможни мероприятия, ще осъществите доста забавни запознанства и сигурно ще се отървете от самотата. В същото време не би трябвало да бързате, а първо да претегляте плюсовете и минусите. Има късмет освен да започнете спекулация с сътрудник, само че и да срещнете вашата „ сродна душа “.

Близнаци –В началото на Септември всичките ви мисли ще бъдат заети с материални проблеми. Добре е да се концентрирайте върху финансовите въпроси. Ако деликатно планирате и претегляте своите плюсове и минуси, можете доста да подобрите финансовото си положение. Мнозина би трябвало да помислите за спомагателен приход или смяна на работата.

Старайте се да не градите въздушни крепости, бъдете по-реалистични. Недейте да поддържате връзка с отрицателни персони. Разбира се, върху челото им не е написано какви са, само че интуицията ще помогне да извършите селекцията.

Не забравяйте да се грижите за здравето си, даже когато наподобява устойчиво. Укрепете имунната си система. Опитайте се да подхождате към всичко рационално и умерено. С околните наложително би трябвало да постигнете съгласие. Особено, в случай че към този момент сте изтощени от кавги и разправии.

От позиция на персоналните взаимоотношения фамилните Близнаци би трябвало да извърнат внимание на настроението на втората си половинка. Ако усетите, че нещо не е наред, отидете при колегата си и го прегърнете, това просто деяние незабавно ще възстановява обстановката. Представителите на знака, които не са обременени със съществени връзки, също би трябвало да демонстрират повече страст и схващане.

Втората половина на месеца е уместно време да се отпуснете от всекидневието и да вършиме това, което харесвате. Ако желаете да си уредите мини почивка, тогава качете се в колата и заминете на релаксиращ уикенд. През втората половина на месеца можете да намерите доста благоприятни условия за флирт и среща с нови хора.

Рак – Можете да започнете месеца меланхолично, тъжно, само че внезапно нещо ще се случи вътре във вас и ще се преродите като феникс от пепелта. И ще свалите огромна тежест, ще разтоварите раницата от гърба си, цялостна с неустановеност и страхове.

През септември ще се концентрирайте основно върху въпросите на кариерата. Ученето, бизнесът или работата ще ви обхванат по този начин, че всички останали аспекти ще бъдат оставени на случайността. Ще бъде доста деен месец, изключително през първата му половина. Ще имате много работа. Много от вашите задания ще изискват визити в разнообразни институции или институции.

Начинът ви на мислене ще бъде по-зрял и ще провокира позитивни промени към вас. Време е да действате твърдо, защото ще имате задоволително воля, с цел да продължите напред с проектите си. Трябва да забравите тези ваши мисли, които от време на време ви шушукат, че сте се провалили, че не сте вземали вярно решение, че сте пропуснали нещо и така нататък Насладете се на всички благоприятни условия, които ще влязат в живота ви този месец.

Вашият 3-ти дом – на общуването - е напълнен с планети, което прави времето на първата половина на месеца удобно за полемики, срещи, обмяна на хрумвания. Парите към момента могат да бъдат сензитивна тематика. Ако имате спор от известно време насам, сходна обстановка може да се промени с помощта на градивни диалози, които водят до по-добро съгласие.

Има шансове да намерите спомагателен източник на приходи или по-добре платена работа. От финансова позиция, удобен месец. Но в любовта, бъдете деликатни. Има късмет да срещнете човек, който преследва егоистични цели.

Ще би трябвало да се справите с разнообразни въпроси. Старайте се да не загубите връзка с действителността и да сте наясно с опциите си. Ще бъдете оптимисти и най-важното - ще заемете позицията на миротворец. Не се поддавайте на дребни неприятности, дръжте се героично.

Ще бъде удобен месец за фамилни събирания и празници. Ще се запознаете с нови хора, които ще останат по-дълго в живота ви. Вашият персонален магнетизъм и сексапил могат да оказват помощ да притегляте хората на своя страна. С помощта на вашата нараснала харизма ще получите резултати, на които даже не сте се надявали.Този харизматичен напредък ще ви заобиколи с нови другари и вероятно даже нови връзки. Ще бъде благополучен месец.

Лъв – Вие сте цялостни с сила, креативност и възторг. Използвайте тази сила за нещо съзидателно, градивно, а не разрушително. Юпитер отваря нови хоризонти в живота ви. Както през последния месец, по този начин и през септември ще има положителни благоприятни условия за образование и пътешестване. Енергията и силата ще са задоволителни за реализиране на каквито и да било цели, защото вие работите по-бързо от нормално.

Старайте се да не се разсейвате от ненужни неща. Така можете да пропуснете доста обещаващи благоприятни условия. Във всеки случай бъдете по-рационални, в случай че въпросът визира финансите. Всичко би трябвало да бъде ясно планувано, а също и да не се разпиляват средства наляво и надясно. Паричният приток може доста да се усили при мнозина от вас. Пред вас ще има много изкушения и може да похарчите много непотребни пари.

Някои от вас ще се държат много егоистично, което може да наруши връзките ви с другите, най-много с обичания човек. Ще има малко напрежение към вас и по тази причина елементарно ще зародят разногласия, спорове, кавги. Лесно ще притегляте вниманието на близките към себе си, само че надали ще има място за другите в живота ви.

Не търсете компликации там, където ги няма, и не си задавайте безсмислени екзистенциални въпроси. Тук обаче има един минус, можете да станете по-агресивни в държанието си, по-нетърпеливи, което може да докара до злополуки или пострадвания. Лесно можете да се дразните от всичко. Стремете се повече към сдържаност.

Вие ще бъдете много заети със себе си заради обстоятелството, че сте в добър интервал, в който можете да работите върху персоналното си развиване и персонални цели. Планетите ще ви тласнат към възобновяване, смяна в стила.

През септември нищо не заплашва здравето ви: положителната отмора и сън ще ви оказват помощ да поддържате жизнеспособност и положително въодушевление.

Втората десетдневка на месеца ще донесе позитивни трендове в фамилните и любовните връзки. Освен това близки хора могат да се трансфорат в източник на мотивация и ентусиазъм.

Дева – Възползвайте се от преимуществата, които ще се появят, време е да се активирате. Ще започнете да се държите сдържано, а вашите дейности и решения ще станат по-съзнателни и уравновесени. По това време ще имате високо равнище на сила и постоянен прочувствен декор. Най-важните проблеми ще бъдат решени без никакви жестове от ваша страна. Този месец доста неща могат да се трансформират, само че не би трябвало да имате упования.

Ще почувствате потребност да подредите нещата в живота си. Ще станете по-уверени и ще имате възприятието, че няма какво да потвърждавате на другите, това ще ви направи по-свободни. Този месец едно радостно събитие ще ви извърши с по този начин нужната позитивна сила.

През септември ще се притеснявате от непредвиденото развиване на някои събития, които засягат околните ви родственици. Някои от вас ще се сблъскат с отвод при кандидатстване за нова работа.

Въпреки някои неподходящи събития, този месец ще бъде сполучлив и градивен за вас. Можете също по този начин да завършите неща, които са били непрекъснато отлагани за по-късно (например ремонт вкъщи или друго).

Възползвайте се от мощния астрален заряд, който ще имате този месец и нищо няма да ви устои. Няколко планети са във вашия знак през първата половина на месеца, тъй че ставате привлекателни, ще ви създадат дейни, интересуващи се от всичко, което става към вас. Марс ви прави по-очарователни и усилва вашата съблазнителна мощ, тъй че бъдете наясно, че можете да намерите любовта. Ако сте към момента сами, може да се натъкнете на човек, който може да притегли вниманието ви.

До средата на месеца Венера е във вашия знак и можете да преживеете доста позитивен интервал в любовта. Ако имате човек, който е създавал компликации в предишното, в този момент можете да съумеете да разрешите всяка обстановка и да постигнете отлична естетика. Понякога създавате усещане, че сте студени и недостъпни, само че е тъкмо противоположното. Ако имате сътрудник, време е да се насладите на компанията му, да прекарате колкото се може повече време дружно, да го запълните с обич, полуда, малко повече пристрастеност.

Везни –Активен месец, цялостен с разнообразни събития. Сравнително сполучлив интервал. Някои Везни ще вземат участие в огромен план. За благополучие, ще имате задоволително сили и сила, с цел да се справите с цялата тази активност.

Пазете се от въздействието на клюките и завистливите хора. Слушате освен интуицията си, само че и другите и едвам по-късно можете да предприемете всевъзможни дейности. Хванете бика за рогата и направете измененията, които от дълго време желаете да извършите. Присъствието на хора с позитивни трептения към вас е това, от което се нуждаете през септември.

Няколко планети в 12-я ви дом ще ви предизвикват да изследвате душата си. През първата половина на месеца, вие стартирате да контролирате повече страстите си и ще бъдете по-малко чувствителни. Това държание може да бъде възприето от близките като невзискателност и свенливост. Ще бъдете по-интровертни и тихи, съсредоточени повече в себе си. Не би трябвало да бъдете песимистични, звездите работят във ваша изгода през септември. Стремете се към сдържаност във всичко.

През този месец ще бъдете обект на особено внимание от някой, който ще се опита да ви зарадва с подарък или различен жест на внимание. Сантименталният живот дава обещание да бъде бодър този месец и даже в случай че е имало недоразумения или напрежение, те ще бъдат преодолени. За да има обезпечено естетика в персоналния живот, най-хубавото е да покажете любовта си към обичания човек, да предприемете някои начинания. Организирайте интимна вечеря, пътешестване или покажете пристрастеността си даже и с дребни жестове и решавайте всеки проблем с разговор.

От средата на месеца тези, които са свободни могат да имат по-голям шанс и благодарение на Юпитер могат да получат късмет да срещнат някоя сродна душа.

Скорпион –Поради удобното състояние на някои планети, което се образува през септември, ще можете да постигнете много положителни достижения, само че ще би трябвало да работите интензивно и да решавате доста проблеми. В началото на месеца може да има известни компликации, само че до края всичко ще стане по-лесно и по-добре. Важно е да обърнете огромно внимание на детайлите, даже една дребна неточност може да съсипе проектите ви.

Септември не е елементарен месец от позиция на това, че доста области ще ви дърпат в разнообразни направления. Ще би трябвало някак да намерите баланс сред работа, персонален живот и семейство. На всяка сфера би трябвало да се обърне задоволително внимание, без да се фокусирате единствено върху една посока. От финансова позиция месецът дава обещание да бъде сполучлив, само че след 22-и може да зародят някои затруднения.

Този месец би трябвало да бъдете изключително деликатни в връзките с хората към вас. Влиянието на Марс може да ви направи ненапълно нападателни. Опитайте се да избягвате груби думи по време на разногласия. Ако не сте съгласни с някого, направете няколко дълбоки вдишвания и изразете мнението си умерено и рационално. За да опростите живота си, би трябвало да се обграждате с хора, които ще ви оказват помощ да се научите да бъдете положителни и толерантни.

Социалният ви живот ще е натоварен, ще желаете да се забавлявате с другари и да излизате по-често. Това е добре, тъй като по този начин можете да срещнете доста нови и забавни хора. Ако имате сериозна връзка, ревността ви може да бъде предизвикана и да се разстроите. Не ставайте прекомерно подозрителни, в множеството случаи въображението ви преувеличава нещата. Вие също бъдете деликатни и не влизайте в секрети връзки с обвързани лица.

Свободните Скорпиони имат всички шансове да срещнат някого. Тези, които са обвързани, ще имат повече романтика във връзката си.

Стрелец – В края на лятото, звездите са много великодушни към вас. Вашият триумф през септември ще зависи на първо място от самочувствието и способността да се адаптирате към новите условия. Няма смисъл да седите и да чакате шанса да падне върху главата ви, би трябвало да действате. Постарайте се да бъдете по-гъвкави и в случай че се постанова, отстъпете малко от правилата си. Ще бъдете истински, ще намирате ексцентрични подходи при решение на проблемите.

Септември ще бъде добър и сполучлив месец за вас на професионално равнище. Очакват ви доста позитивни събития. Ще имате срещи и договаряния, които ще бъдат свързани с разискване на забавна работа или бизнес предложение, осъществяване на значим план. Този месец ще получите вести, свързани с значимо събитие.

Може да имате спор с някого, на който сте споделили персонална информация и който ще показа с другите заради доверчивост, наивност или съзнателно.

Слънцето ще подкрепя и улеснява вашето другарство с хората от вашето най-близко обграждане. Ще получавате голям брой информация, от която би трябвало оптимално да се възползвате. Ще се нуждаете освен от старание, само че и от самообладание и поверителност във вашите дейности.

Областта на финансите дава обещание да остане постоянна. Не се предлага да се натоварвате душевен, прочувствено или физически. Пазете се от произшествия.

Ако сте самотни и търсите някой специфичен човек, би трябвало да сте по-гъвкави, адаптивни и елементарно приспособими към събитията. Ако ви се коства, че персоналните взаимоотношения водят до задънена улица, време е да се справите с тях. Каквото и да решите да вършиме с живота си, не го правете под въздействие на страстите. Винаги влагайте парченце здрав разсъдък във всичко.

Козирог –Септември ще бъде релативно спокоен интервал за вас. Цялото внимание ще бъде фокусирано най-вече върху кариерата (работата). Семейните и прочувствени проблеми ще бъдат на назад във времето, защото там всичко върви както нормално. Вие обичате триумфа и ще имате късмет да го постигнете. Някои въпреки всичко ще съумеят да преминат на по-успешна и високопоставена позиция, само че това е по-вероятно да стане към края на месеца.

Ретроградният Плутон във вашия знак ще ви сервира (на някои само) непредвидени изненади и може да изпита нервите ви за устойчивост. Ето за какво, в случай че има някаква спънка пред вас, не се предавайте, това може да е тест, по тази причина бъдете мощни.

Можете да спечелите от лотарията, само че не изпитвайте шанса си като харчите огромни суми пари. Ще бъдете натоварени с разнообразни фамилни отговорности. Увеличава се риска от изтощеност на тялото заради прекалено професионално натоварване. Не се плануват специфични неприятности и ще бъде непростимо, в случай че ги провокирате сами.

Наличието на назадничав Уран в петия ви дом демонстрира избрани креативен блокажи, които могат да попречват развиването на работата ви, изключително в случай че активността ви има артистичен темперамент. Проблемът не е външен, а вътрешен и е належащо да сключите мир със себе си, преди да търсите нови форми на ентусиазъм.

Стелиумът (струпване) на планети в деветия ви дом ще продължи да работи, с наличието на Слънцето, Марс, Венера, Меркурий и метеорита Юнона. Тази планетарна настройка благоприятства проучването на други езици; присъединяване в семинари и курсове за повишение на квалификацията и знанията; издание на книги или статии; пътувания в чужбина; кандидатури за стипендии и други. Стелиумът ще бъде деен до 14.09., когато Меркурий и Венера се реалокират в идващия бранш, последвани от Слънцето на 23.09.

Като цяло здравето ще остане устойчиво. Стресът обаче може да аргументи сериозен дисбаланс във физическото, психическото и прочувственото положение. Подходящи за вас са разходки навън, йога практики, тай чи, медитация. Независимо от вашия набожен път и вярвания, значимо е да укрепите връзките с вярата и Божественото.

Водолей – През септември няма да имате задоволително време за отмора. Хората към вас жадуват вашето внимание и връзка, тъй че би трябвало да сте търпеливи. Сега е подобаващ миг да продължите своята кариера и достижения в тази област. Семейството и околните хора ще поддържат вашите желания. Самоувереността е ключът към вашия триумф през септември. Някои дребни компликации на работното място ще бъдат елементарно преодолени. С ловкост и експедитивност ще можете да преодолеете всеки капан или рискова обстановка. Влиянието на Юпитер ще ви разреши да бъдете по-оптимистични.

Финансите могат да съставляват прочут проблем за вас. Възможни са търкания с колегата или членовете на фамилията заради стопански проблем. Важно е да планирате разноските си, има възможност от закъснение на изплащането на заплатите.

Любовният живот през септември е някак спорен, най-вече първите две седмици. Може да ви се коства, че вие ​​и сътрудникът ви (или близките) сте от разнообразни полюси на планетата. Това възприятие става изключително мощно след 22-ри. Вашата задача е да преодолеете разликите или най-малко да се опитате да разберете противоположната позиция. Освен това, може би другите ви отзиви се допълват добре. Очевидно би трябвало да спрете ексцесиите и да се опитате да намерите някакъв компромис, с цел да се разбирате.

През първата половина на месеца с Венера в Дева вие стартирате да контролирате повече страстите си и ставате по-малко чувствителни. Обърнете внимание на детайлите в персоналните връзки. Стремите се към сдържаност във всичко.

Ако сте необвързани, последната десетдневка на месеца е най-хубавото време да срещнете привлекателни и завладяващи хора, които ще могат да ви завоюват сърцето.

Като цяло физическото положение ще остане устойчиво през месеца, само че би трябвало да внимавате с приема на храната в моментите на най-голяма прочувствена накърнимост. Благоприятното състояние на планетите ще ви даде мощ и сила.

Риби – Време е да се концентрирайте върху кариерата и дилемите на външния свят. Способността ви да поддържате връзка ще ви оказва помощ да постигате триумф на доста места. Периодът е подобаващ за осъществяване на изобретателни хрумвания и бизнес планове, за които си заслужава да благодарите на Меркурий, който ще ви оказва помощ. Ще получите поддръжката на значим човек. Внимавайте да не губите централизация и не оставяйте нещата на половина. От финансова позиция ще би трябвало да деянията креативност и да намерите спомагателни източници на приходи.

Бъдете деликатни на работното място с документи, имейли и други Пазете се от злонамерените дейности на някой, който е неприятелски към вас. Факт е, че сътрудниците може да не са изцяло почтени с вас, само че вие ще го почувствате, даже когато нямате обстоятелства. Хороскопът предлага да се доверите на интуицията и да обърнете внимание на дребните неща.

През месеца ще се сблъскате със комплицирани усеща и предпочитание да се разбунтувате против нечия същина. Настъпило е време да преформулирате старите си вярвания и полезностите, защото те към този момент не подхождат на същинската ви същина заради непрекъснатата еволюция. При доста двойки ще има огромен риск от разлъка. Бъдете деликатни, в случай че имате сложни връзки с вашия сътрудник или родители. Не допускайте външна интервенция в персоналните ви връзки.

Любовния живот при множеството от вас през септември дава обещание да бъде доста сантиментален месец през втората половина, когато Венера навлиза във Везни.

Септември е най-уязвимият интервал от годината, тъй че е доста значимо да се грижите за здравето си. То остава нежно и би трябвало да се следи до 22-ри. Необходимо е да се придържате към уравновесена диета, да пиете доста вода, да се отпускате и да релаксирате.

Желанията ви ще се изпълнят, като че ли е време да поискате и да получите всичко, което желаете. Жизненият ви тонус нараства и желанието да се забавлявате ще ви помогне да се освободите от несигурността и съмненията. Септември е идеалният месец да опитате всичко. Третата десетдневка ще даде на представителите на зодиакалния знак Риби доста неповторими благоприятни условия. Възможно е да се срещнете с нови забавни хора и хороскопът предлага да се развиват тези запознанства допустимо най-активно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР