Овен Представителите на зодията днес са решили да се отдадат

...
Овен Представителите на зодията днес са решили да се отдадат
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 8 юни

Овен
Представителите на зодията през днешния ден са решили да се отдадат на романтика и еротични занимания. Възможно е през втората половина на деня да получат страхотна изненада от своите половинки. Не е изключено късно вечерта да се почувстват самотни и да им липсва въодушевление. Във вторник се чака Овните да преминат през най-различни настроения, без основателна причина.
Телец
Телците ще имат опция във вторник да прекарат един същински спокоен и прелестен ден. Не е изключено в следобедните часове да получат необичайно позвъняване от човек, с който от дълго време са прекратили всевъзможни контакти. Любовта ще бъде на тяхна страна през днешния ден.

Близнаци
Близнаците ще имат прочувствен ден. Те ще се срещнат с човек, в който ще се влюбят за негативно малко време. Периодът обаче не е удобен за нови връзки, сантиментални завършения, нито подписване на брак. За предпочитане е да не взимат прибързани решения.
Рак
Раците ще са нещастни в любовта във вторник. Прекалената им стремителност е повода да се усещат по този метод. Много е евентуално даже да страдат от липса на другари и роднините да им извърнат тил. Виновни за това са само те самите.
Лъв
 6 признака, че си предразположен на невярност 6 признака, че си предразположен на невярност
Много хора си мислят, че в никакъв случай не биха изневерили на половинката си, само че има няколко признака, които подсказват, че може би изневярата...
Лъвовете ще попаднат в клопката на личната си суетност във вторник. Прекалено доста имат вяра в себе си и се смятат за повече от останалите. Това ще им изиграе неприятна смешка и с държанието си ще отблъскват хората от себе си. Не е желателно през днешния ден да харчат пари за занимания, свързани с романтика.

Дева
Девите ще имат свръх прочувствен ден. Не е добра концепция да подписват брак, нито да зачеват дете. Най-добре да изяснят възприятията си и едвам по-късно да минават към каквито й да е било дейности. Звездите ги поучават да бъдат сдържани и да не се поддават на страстите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР