Овен Овните обикновено нямат време за дълги и най-важното празни

...
Овен Овните обикновено нямат време за дълги и най-важното празни
Коментари Харесай

Как понасят раздялата различните зодии

Овен

Овните нормално нямат време за дълги и най-важното празни полемики. Те не понасят несигурността и не отсрочват раздялата с вярата за знамение. Планетата настойник на Овен е Марс, тъй че те са доста директни и решителни.

Телец

Телците са по-чувствителни. Телецът е огромен хедонист и малко муден във вземането на решения. Прекъсва връзката единствено когато не са останали безусловно никакви страсти, когато е в действителност зле и неловко. Раздялата за Телец постоянно е мъчителна и тъжна. Следователно те се нуждаят от време, с цел да се възстановят и още веднъж да се доверят на хората.

Близнаци

Прекъсването на връзките за Близнаците не е причина да влизат в съществени полемики и още повече да потвърждават нещо на някого. Те знаят, че животът е периодично повтаряне на черни и бели моменти. Днес се сбогуваш с някого и си печален, а на следващия ден се влюбваш и още веднъж си благополучен. Близнаците не губят скъпо време в живота си, анализирайки кой и какво е отговорен.

Рак

Раците би трябвало да помислят деликатно, преди да влязат в връзка. Факт е, че Ракът е извънредно сензитивен, тъй че всяка груба дума е като пронизване с нож. Обичат доста и надълбоко, само че не крещят за това на всеки ъгъл. По същия метод те не демонстрират какъв брой мъчително и отвратително е сбогуването.

Лъв

Лъвът е победител по природа, по тази причина безусловно притегля извънредно положителни събития. Ето за какво одобряват раздялата много умерено. Те се преструват, че раздялата не е била неприятна, тъй като „ Лъвът в никакъв случай не плаче “.

Дева

Девите са замислени и меланхолични, само че в никакъв случай няма да покажат сълзите си на никого. Външно, когато се разделят, те са самото успокоение. Но какво се случва в душите им, единствено те знаят.

Везни

Никога няма да разберете дали това наранява Везните или не. Те показват безгрижност и равнодушие толкоз безапелационно, че са почтени за Оскар.

Скорпион

Скорпионите остават във връзка тъкмо досега, в който имат търпението да понесат болежка и отчаяние. Ако преминат границата, те си потеглят, без да поглеждат обратно.

Стрелец

Стрелците са оптимисти по природа, тъй че могат да простят дълго време. И освен простят, те откровено имат вяра и се надяват, че всичко ще се получи с времето. Но щом усетят, че към този момент не могат да обичат индивида до себе си, те се сбогуват.

Козирог

Козирогът не изисква нищо от колегата – той просто следи. Скромността е както добродетел на родените под този знак, по този начин и минус. Факт е, че мнозина одобряват сдържаността си за безчувственост. Вместо да изразят това, което желаят или не харесват, те изобразяват равнодушие и самообладание.

Водолей

Родените под тази зодия в никакъв случай не се разделят изцяло. За тях връзките са на първо място същинско и правдиво другарство.

Риби

Представителите на този знак, за жалост, постоянно влизат в връзки с доста неприятни сътрудници. Факт е, че за тях е значимо да са непрекъснато влюбени. Често те се задоволяват с ролята на държанка или ухажор, тъй като сътрудникът е женен за различен човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР