Овен Овните имат доста идеи за изява и печалби, за

...
Овен Овните имат доста идеи за изява и печалби, за
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 07 ФЕВРУАРИ

Овен

Овните имат много хрумвания за изява и облаги, за някои в този момент ще се открият подобаващи условия. Но не за всички, тъй че деликатно преценете с какво да се захванете, кое следва да изчака.

Телец

Група Телци са се страхували по какъв начин ще тръгнат работите им, а се вижда, че напредват и печелят добре без изключително застъпничество. Тайната е в доброжелателността.

Някои Близнаци имат авторитетни настойници, в този момент препоръките по тази линия са на място, в бъдеще носят още шансове. Не се увличайте по дълги купони.

Рак

Раците предчувстват съществени настоятелен промени, само че въпреки че имат свои хрумвания за нещата, да не прибързват. Събитията ще ви накарат да се преориентирате.

Лъв

Давате си сметка, че за някои шансове не сте още изцяло подготвени, би трябвало да потърсите повече и доста дискретна информация за проектите на началник, ще си спестите риск и гняв. 

Дева

Девите да не прекаляват, прозира риск да се претоварят физически и душевен, на работата това не оказва помощ. Пък и някои задания могат да почакат малко.

Везни

Везните ще имат доста и забавни срещи с познати, от които идват нови и много доходни предложения за работа. Няма да протакате, въпреки че и развлеченията ви притеглят.

Скорпион

Някои Скорпиони май се надценяват, поемат куп задания. Добре планирайте активността, а и свободното време, околните ви имат потребност от другарство, развлечения. 

Стрелец

Мнозина ще се убедят, че сегашните им триумфи не са задоволителна гаранция за облаги от предходни инициативи. Стрелците да не възобновяват и разногласия с близките.

Козирог

Козирозите имат финансови терзания, само че ще намерят метод да уредят въпроса. На път и измежду нови хора бъдете бдителни – хем ще се опазите от вреди, хем ще се съюзите с авторитетни персони.

Водолей

Водолеите не са страхливи, просто имат потребност от отдих и си обмислят напълно разнообразни проекти от концепциите, които господстват в екипа. Разнообразете се с път и дребни удоволствия.



Риби

Доста Риби да не се изкушават от положителния шанс и да търсят реванш за минали номера, които са им въртели познати и сътрудници. Така не печелите нищо, само че пилеете време.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР