Овен Останете нащрек! Това е единственият сигурен начин за вас

...
Овен Останете нащрек! Това е единственият сигурен начин за вас
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днес

Овен
Останете нащрек! Това е единственият сигурен метод за вас да се възползвате оптимално от всички благоприятни условия за прогрес и развиване, които ви предстоят. Още повече, че можете да намерите силата, от която се нуждаете, с цел да обърнете страницата и да сложите завършек на минали обстановки, които са ви изтощавали.

Телец
Професионалните ви проекти се развиват добре и вие постигате задачите си. Ако зародят оферти за съдействие, би трябвало да ги преразгледате добре. Не бързайте да давате отговор. В момента вашите финанси ви тревожат, може би повече, в сравнение с би трябвало.

Близнаци
Днешният ден е обвързван с вътрешна промяна и промени - образува се нов взор върху живота. Изведнъж може да се окаже, че проектите на околните ви освен не съответстват с вашите, само че и им опонират.

Рак
Вашият витален капацитет има наклонност да понижава. Възможни са неочаквани промени в настроението, прочувствени сривове или неразположения. Чувствате се като че ли никой не ви схваща правилно; постанова се да повтаряте едно и също нещо няколко пъти, с цел да бъдете чути.

Лъв
Не разчитайте на помощ в профил. Можете да постигнете доста и единствено със личните си сили. Възможно е да изпаднете в изострен спор с непознати. Не губете кураж и самоконтрол. Използвайте дипломация, сладкодумство и меродавност при разрешаване на евентуални спорове.

Дева
Възможно е да зародят непредвидими обстановки, в които да попаднете не по лична свободна воля. Пазете се от разгорещени диспути, злословия и кавги. По-добре е да заемате неутрална позиция и да не участвате.

Везни
Денят се характеризира с неподходящ прочувствен декор. Склонни сте да се притеснявате за дреболии, при всяко съвпадане виждате предвестител на бъдещи проблеми. Всъщност не всичко е толкоз неприятно, тъй че не се тормозете.

Скорпион
Днес вашият приоритет номер едно е да не позволявате на дразнещите мнения и глупавите действия на хората към вас да ви въздействат отрицателно. Ако го допуснете, всичко, което ще постигнете, е единствено да се ядосвате и в последна сметка да преминете в развълнуван и неправилен спор.

Стрелец
Днес всичко върви добре. Имате опция да завържете „ свободните краища “ и най-сетне да се освободите от остарял, незавършен въпрос, обвързване или работа, който от известно време ви се влачи и изчерпва силата ви.

Козирог
Във всеки случай вашата убеденост и увереност се усилват и това ще ви разреши да постигнете всичко, което сте замислили. Трябва да спрете с напъните да се пробвате да контролирате безусловно всичко. Нека нещата се развиват сами по себе си и не ги тласкайте.

Водолей
Пренебрегвайте, когато става въпрос за мнения и отзиви на хора, които не са ви близки и даже не познавате толкоз добре. Придържайте се към мнението единствено на хората, които познавате, на които имате доверие.

Риби
През втората половина на деня е по-добре да не планирате значими неща, които изискват вглъбеност и висока централизация на внимание. Много е елементарно да забравите или объркате нещо, да изгубите от взор детайлите, да се неуспехите заради грешките на другите или немарливост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР