Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 13 ноември 2023 г.

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.
Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Звездите Ви дават обещание сполучлив ден. Много скоро ще станат някои промени, които ще повлекат след себе си още по-големи промени, и Вие ще бъдете доста радостни от това. Възможно е в този миг, когато нетърпеливо очаквате сърпрайзите, подготвяни Ви от Вселената, Ващите сътрудници, съседи и родственици се опасяват от неизвесността и търсят безвредно леговище. Бъдете по-добри с тях. Убедете ги, че идните промени ще бъдат потребни за всички.

Рак
Първата половина на деня ще Ви донесе неприятни изненади, само че по-късно характерът на звездното въздействие ще се промени внезапно, ще се почувствате по-уверени, ще откриете нови благоприятни условия и неотложно ще се възползвате от тях. Енергичността и готовността да се дейстава уверено, дори когато събитията наподобява че не подготвят към това, дават на Раците осезаемо предимство над съперниците. Денят ще Ви донесе непрости тествания от прочувствен темперамент и ще е самобитен тест за зряла възраст на възприятията и способността, да се вършат взаимни отстъпки.

Лъв
Вселената Ви е възнамерявала необикновен ден, цялостен с непредвидени срещи, удивителни известия и непредсказуеми обрати. Възможно е това-онова може и да не Ви е напълно по душа, изключително в случай че се отнася за човек, с който сте изключително близки, само че се постарайте да изобразите наслада на лицето си освен в този случай, само че и за всички останали. Отлично умеете да играете пред аудитория, а през днешния ден този гений ще Ви е извънредно от изгода.

Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.

Скорпион
С нещата, в които не желаете да посвещавате странични хора, би трябвало да се заемете още от сутринта. Така ще Ви е по-лесно да запазите тайната. Интуицията в този интервал ще бъде толкоз значима, колкото и оперативността. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силна ще бъде потребността, да се заемете с решение на лични проблеми. В края на деня ще имате не неприятната опция да удовлетворите своите стремежи и прищевки. Ако сте родени през първата декада, погрижете се за своя външен тип и положителни обноски.

Стрелец
Прекалено обичате измененията и не можете да търпите досада. Нищо не Ви нервира по този начин, както упованието. Затова през днешния ден, когато се случи нещо, което от дълго време сте очаквали, ще бъдете извънредно удовлетворени. Ще посрещнете идващите промени с необятна усмивка и разтворени прегръдки. Ако Вашият сътрудник не изпитва подобен възторг, даите му време да свикне, с цел да може да се порадва дружно с Вас.

Козирог
През този ден звездите Ви предлагат, да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. И в случай че Ви се желае, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от наличието му за някое време, най-добре е почтено и незабавно да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви оказват помощ. Той просто няма да Ви разбере изцяло.

Водолей
Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.

Риби
Външният свят няма какво да Ви предложи, и по тази причина през днешния ден просто се пробвайте да го игнорирате. Съобщенията в пресата са цялостни с атрактивни заглавия, само че в тях няма нищо значително. Крайно време е да разберете, че същинското благополучие няма нищо общо с обувките, които носите, напитките, които пиете, или с това, какъв брой е безценен мобилния Ви телефон, и каква е неговата марка. Хвърлете един сериозен взор, с цел да си изясните, с какво са заети останалите. А за какво се занимават тъкмо с това? Поработете над личната си витална философия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР