Овен - Настойчиви, арогантни и склонни към агресия. С вас

...
Овен - Настойчиви, арогантни и склонни към агресия. С вас
Коментари Харесай

Какво си казват хората за вас, когато разберат коя зодия сте?

Овен - " Настойчиви, арогантни и склонни към експанзия. С вас на глава не се излиза. Вие смятате, че сте безгрешни и постоянно прави. "

Телец - " Упорити, инатливи и в композиция с непрекъснатите ви искания, прищявки и директиви кое по какъв начин би трябвало да стане сте безусловно невъзможни. "



Близнаци - " Вярвате, че единствено вие може да свършите каквото и да било идеално и в никакъв случай не делегирате отговорности на близките и критериите ви са толкоз високи, че са недостижими. "
Най-големите страхове на всяка ЗОДИЯ
ОВЕН - Страх от самотата Най-големият боязън на представителите на зодия Овен е да са сами. Силно общественият Овен е изключително уязвим, в случай че...

Рак - " Вие постоянно закъснявате за срещи и най-после може и изобщо да не се появите, тъй като е станало късно, нямате комфортен превоз, предпочитате да си седите вкъщи. "

Лъв - " Мрънкането ви е безпределно и страдате от непрекъсната липса на внимание. Искате нон-стоп някой да ви забавлява, другояче ви става скучно и ставате ужасни. "

Дева - " Толкова сте педантични и суетни, че всяко едно занятие ви лишава часове. Постоянно поправяте близките и ходите подире им. "

Везни - " Денят ви протича на занимателен каданс и рядко някой се уговаря с вас за нещо, тъй като няма никаква гаранция, че ще се появите и ще свършите каквото и да било. "

Скорпион - " Хапливи, нападателни, строг, фанатици на тематика секс. Още със споменаването на зодията ви хората стават извънредно внимателни с вас. "
Защо ни е толкоз мъчно да разберем ЗОДИЯ Риби?
Рибите живеят в собствен личен свят Съзнанието на Рибите е постоянно напълно ангажирано от мечти и илюзии и рядко ще ги видите без розов...

Стрелец - " Бохеми, авантюристи, пътешественици. Вие като че ли не идвате от този свят, реете се в облаците и изобщо не сте стъпили крепко на земята. "

Козирог - " Вие сте скръндзите на зодиака. Освен това сте и постоянно ядосани, недоволни, нападателни и подготвени да защитавате правата си, даже и те да не са нарушени. "



Водолей - " Вие от тази планета ли сте? Постоянно фантазирате, мечтаете, споделяте със себе си и живеете в собствен сантиментален свят или просто сте малко луди... "

Риби - " Дървените философи на зодиака. Смятате се за безгрешни и прекомерно умни, с цел да поддържате връзка с кого да е, а в това време сте толкоз раними, че от време на време е мъчно да се приказва с вас искрено, без да се разплачете. "

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР