Овен Любовната магия за Овните ще продължи и през тази

...
Овен Любовната магия за Овните ще продължи и през тази
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес, 28 ДЕКЕМВРИ

Овен

Любовната магия за Овните ще продължи и през тази седмица. Искате още повече завършения. Копнеете за независимост, промени, за надграждане на любовния ви живот. 

Телец

Обвързаните представители на зодията ще мислят отвън рамките. Ще ви вълнуват въпроси свързани с пари. Бъдете деликатни при вложения и единни при взимането на решения. 

Близнаци

Близнаците ще проведат сериозен диалог с половинката си. Внимавайте по какъв начин предавате мислите си, с цел да не останете неправилно разбрани. Наслаждавайте се на минутите дружно.

Рак

Точно когато мислите, че всичките ви сантиментални фантазии ще се осъществен, Вселената ще ви изненада още веднъж. Ако скоро сте срещнали някого, ще имате опция да се опознаете с тази персона на по-дълбоко духовно равнище. 

Лъв

Лъвовете ще бъдат изправени пред любовно предизвикателство. Ще би трябвало да решат дали да дадат втори късмет на някогашна половинка. Той или тя може да разсъни нови усеща във вас или пък да ви аргументи болежка. 

Дева

Когато говорите за вашите фантазии и най-големи очаквания с колегата си е едно, само че когато той или тя може да ви помогне да ги достигнете, това е напълно друго нещо. 

Везни

Не по този начин хармонична ще бъде седмицата за обвързаните представители на зодия Везни. Няма да ви бъде елементарно да споделяте с половинката си, изключително по въпроси свързани с финанси. 

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще се почувстват на седмото небе от благополучие.
Как наподобява домът фантазия на всяка ЗОДИЯ
Дом фантазия на зодия Овен Техният дом е изпълнен със мемоари от пътувания, предмети от спортовете, които упражняват, хладилникът им е осея...
Прочети повече
Ако сте необвързани, в този момент е моментът да посещавате повече обществени събития, да се срещате с другари. 

Стрелец

Има и една не толкоз добра вест за вас, Стрелци. Може да ви бъде мъчно да споделяте с половинката ви, да не виждате някои ясни знаци в общуването посред ви. Бъдете деликатни.

Козирог

Любовният ви живот може да бъде леко разочароващ. Ако се чудите дали някоя персона, към която изпитвате благосклонности, споделя вашите усеща, може да получите смесени сигнали, които да не ви удовлетворят.
Защо рибите са толкоз съвършени другари
Рибите в никакъв случай няма да издадат тайните ви Ако имате другар със зодия Риби, може да бъдете спокойни, че споделените секрети с него ще си...
Прочети повече
Водолей

Денят е ваш и може да опитате нещо ново с любовта, в случай че сте необвързани. Има толкоз доста способи да се срещате с хора и да откриете любовта, ето за какво не се чувствайте по този начин, като че ли сте сами.

Риби

Има възможност да стигнете до спор с колегата. Той или тя ще ви даде неизискван съвет обвързван с работата. Опитайте се да разграничите романтиката от работата. 

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР