Овен – Изкушаващо е да изразите мнението си леко небрежно,

...
Овен – Изкушаващо е да изразите мнението си леко небрежно,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – събота – 30 юли 2022

Овен – Изкушаващо е да изразите мнението си леко повърхностно, само че малко деликатност е по-добрата тактика. След като един път сте изстреляли казаното, няма връщане обратно. Може да нараните хора, на които държите.

Телец –Мързеливата и неспокойна сила през днешния ден може да влезе в спор с потребността ви от дисциплинираност и ред. Планетарното нареждане на деня ви дава мотивацията, от която се нуждаете, с цел да останете повече време в къщи.

Близнаци – Неразумната замяна на думи може да докара до кавги през уикенда, което нормално е знак за освен това. Отделете малко време, с цел да се насочите в вярната посока, в случай че напрегнатите и стресиращи времена са ви разочаровали и сте пренебрегнали здравето си.

Рак –Сега е евентуално да изплуват непризнати усеща, които са предизвикали излишно напрежение сред вас и вашия сътрудник. Ако съумеете да го разрешите в дух на съгласие и доверие, връзката ви може да се укрепи доста.

Лъв –Планетарните аспекти уголемяват опциите ви и проправят пътя ви. Бъдете деликатни, в случай че имате непрекъсната връзка, защото може да изпаднете в прелъщение. Опитайте се да отделите малко време, с цел да се концентрирайте и да успокоите прочувственото си ядро.

Дева –Вашето възприятие за дълг към работата и фамилията може да влезе в спор. Намерете салдото. Вашата задача ще бъде да останете съсредоточени и спокойни. Важен миг да довършите всяка незавършена работа и да разчистите пространството към себе си.

Везни –Може да се чувствате като в продължителна борба, само че положителната вест е, че откакто поемете отговорност и започнете да вършиме верните неща, незабавно ще забележите доста позитивна разлика.

Скорпион –Склонни сте да се забивате в коловоза и това постоянно може да бъде проблем, когато желаете да продължите напред и да извършите нещо друго. Помислете за някои нови и доста разнообразни варианти, с цел да упражните въображението си.

Стрелец –Анализирайте и помислете по какъв начин в действителност се чувствате. Час по йога или дълга разходка ще ви оказват помощ да се концентрирайте в мислите си и да сте пълноценни за себе си през останалата част от деня.

Козирог –Райската атмосфера на седмицата може да сътвори подтик за някакво неспокойствие като метод за облекчение на скуката от всекидневието. Иска ви се да излезете и да вършиме нещо напълно друго единствено поради чувството за независимост, което ви дава. Ако нямате непрекъсната връзка, това може да бъде много забавно.

Водолей – Трябва да дадете малко, с цел да получите и вие нещо. Ако мислите, че любовта не работи, грешите. Ако положите старания в любовния си живот, ще получите невероятни резултати. Космосът ви оказва помощ да придобиете повече положителни неща в кратковременен проект.

Риби –Вашата сензитивна душа може да почувства, че желае да се отдръпна от цялата неразбория към вас, само че имате своята потребност от добра компания. Важно е да сте гъвкави и да слушате вътрешния глас, какво ви нашепва в дадена обстановка.

Съветите на Фортуна

В този ден нещата протичат пламенно. Препоръчва се да бъдете ак
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР