Овен – Имате много планове и очаквате скоро да започнете

...
Овен – Имате много планове и очаквате скоро да започнете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – петък – 22 юли 2022

Овен – Имате доста проекти и очаквате скоро да започнете реализирането на някои от тях. За страдание днешните събития няма да ви донесат огромни промени, като се изключи че събитията ще ви накарат да се замислите дали определеният път е оптимален за вас.

Телец – Очаква се денят да е удобен и потребен. Бъдете деликатни, старайте се да не пренебрегвате нищо и постоянно да вършиме верните заключения. Благоприятен ден от позиция на персоналните връзки.

Близнаци – В професионален проект денят ще бъде по-стабилен, само че въпреки всичко не е най-светлия ви интервал. Може би обстановките, от които сте се страхували и сте създали всичко допустимо да избегнете преди през днешния ден, ще се трансфорат в най-мъдрите решения, които сте могли да вземете.

Рак – Поддържайте положителното си въодушевление, пробвайте се да бъдете извънредно в положително въодушевление и в случай че се чувствате нервни, раздразнителни, сменете обкръжението, превключете на нещо друго, заемете се с обичаното си занимание.

Лъв – Не изключително работлив ден. Не бъдете пасивни, само че защото виталният тонус е леко занижен, избягвайте натоварването. Подходящо е за усамотение, самоанализ и оценка на минали дейности или за създаване на проекти за бъдещето.

Дева – Днес настроението може да бъде малко по-възбудимо или с напрежение от нормално. Може да се почувствате неспокойни. Внимавайте да не вършиме непотребни мнения отвън тематиката на диалозите, които може да са прекомерно остри.

Везни – В връзките с околните е допустимо да изпитате нервност и да зародят разногласия и разправии по някои въпроси - старайте се да не се вълнувате толкоз, успокойте страстите и избягвайте спорове.

Скорпион – Избягвайте ненужните затруднения и огромните провокации, които ви натоварват. Планирайте сантиментално празненство за двама. Любовта е „ тайнствен код “, който има позитивен резултат върху настроението и мотивацията ви.

Стрелец – Днес няма да гледате напълно реалистично на нещата, което може да ви донесе не дребни проблеми. Ако сте необвързани, внимавайте да не се влюбите в някой, който не е за вас. Контролирайте страстите си.

Козирог –Днес ще извършите всичко планувано. Звездите са благосклонни по отношение на любовния ви живот. Вие обаче сте тези, които би трябвало да внимават с метода си на държание, с цел да не се стигне до разногласия, разправии и спорове.

Водолей – Днес ще бъдете доста изобретателни и цялостни с ново самочувствие. Ще можете да разрешите проблем в последния миг, защото най-сетне ще намерите уместно решение. Вечерта ще имате мотив да заспите с щастлива усмивка на лицето.

Риби – През този ден ще ви липсва известна мотивация, само че с течение на часовете ще намерите различен източник на сила. Не правете всичко едновременно - през днешния ден освен рискувате да надцените силите си, само че и да попаднете в извънредно неприятна обстановка поради бързането си да приключите.



Съветите на Фортуна

Денят може да донесе малко повече стрес. Сложен интервал с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Някои го считат за ден на разгул на вампирите. Активен би трябвало да е единствено външният живот, а вътрешно би трябвало да се резервира успокоение. Това е доста сложен ден, изискващ голяма вътрешна дисциплинираност и отдаденост.

Ден на промени, нови и непредвидени неща, странни и необясними феномени. Необходимо е да се вслу
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР