Овен Добре е вие да направлявате всеки флирт, който може

...
Овен Добре е вие да направлявате всеки флирт, който може
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 27-28 октомври

Овен
Добре е вие да направлявате всеки флирт, който може да се заформи през уикенда. От друга страна, би трябвало да внимавате за коректността на отсрещната страна по отношение на вас. Дръжте отдалеченост.
Телец
Когато става въпрос за обич, през почивните дни ще предпочитате да си затваряте очите, с цел да не виждате мъчителната действителност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията сред вас и половинката ви.
Близнаци
Звездите ви дават положителни благоприятни условия за романтика. Ако се намирате в сериозна връзка, вие и сътрудникът ви може да се почувствате натоварени от отговорностите към връзката ви, както и тези в длъжностен проект и това да окаже въздействие върху настройките един към различен.
Рак
Ако имате половинка до себе си, звездите демонстрират, че през тези дни ще бъдете повече от подозрителни към обичания човек. Въпреки че половинката ви се държи доста добре с вас, може да има някаква загадка, за която вие подозирате. Ако желаете да поговорите – направете го, само че спазвайте положителния звук.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР