Овен Днес Вашият любим човек обезателно ще Ви каже нещо

...
Овен Днес Вашият любим човек обезателно ще Ви каже нещо
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 април

Овен
Днес Вашият обичан човек обезателно ще Ви каже нещо значимо, съществено и изумително, за което в никакъв случай не бихте се досетили без неговото подсещане. Постарйте се това нещо да го чуете и оцените по достолепие и да го запомните, с цел да го употребявате - желателно в най-подходящите моменти.

Телец
Може да извършите положително усещане на хората, от които зависи финансовото Ви благоденствие. Този ден не извънредно подобаващ за решение на всевъзможни проблеми от практическо естество, като всички условия, както и постъпките на заобикалящите Ви, ще употребявате в своя изгода. Много прекрасен ден за покупки. Може да се замислите за промени в персоналния си живот, само че до съответни дейности нещата няма да стигнат. Този ден значително е обвързван с фантазии и разсъждения, а не с някаква активност, и заобикалящото Ви бездействие може безпределно да Ви нервира.

Близнаци
Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.

Рак
Днес имате мотив да посетите салон за хубост. Не е нужно да прекарате там цялата вечер, само че въпреки всичко е неотложно да извършите някоя и друга процедура за поддържане на своето обаяние. Сега е чудесно време за съществена промяна на метода на живот. Постарайте се да приключите с всички незабавни действия през първата половина на деня. Ако се държите резервирано, привечер може да приключите на практика с всички неприятни обстановки. Бъдете целеустремени и недейте да пасувате пред неприятностите. Днес са евентуални парични затруднения и загуби, както и безполезни придобивки. Посветете повече време на обичания човек.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...

Дева
Звездите Ви поучават през днешния ден да отделите време и да отидете на коафьор, с цел да се опитате в края на крайщата да въведете в ред своята прическа. Може да опитате и по-радикален приьом за промяна на имиджа – включете своята фикция на цялостен ход.

Везни
Тъй като са вероятни финансови загуби и неуспехи в персоналния живот и деловата сфера, денят може да се окаже доста противен. Професионалните връзки може да бъдат изменени или прекъснати, а споровете с приятелите ще бъде съвсем невероятно да бъдат избегнати. Ще съумеете да се справите с отрицателните трендове на деня, само че е належащо да деянията отговорност и неотстъпчивост на духа, а те ще са Ви нужни, с цел да се противопоставите на съблазните и изкушенията. Изгонете мрачните мисли, тъй като през днешния ден могат да се осъществят! Наблюдавайте деликатно всичко, което става към Вас, и по този начин не бихте могли да изпуснете от взор произшествията, които може да имат огромно значение в бъдеще.

Скорпион
Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко пшриятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.

Стрелец
Днес Вашият обичан човек ще Ви опише за нещо доста изумително, само че недостъпно и недостижимо и по тази причина би трябвало просто да вярвате на думите му, без да се пробвате да ревизирате тяхната меродавност, даже и да провокира у Вас някакви подозрения.

Козирог
За Вас денят няма да бъде доста сполучлив, само че пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви поучават да го прекарате в обкръжениети на своите близки, подготвени да споделят Вашите грижи и паники, да Ви изричат своята поддръжка, или просто да споделят Вашите забавни занимания. Нужна Ви е приятна компания, защото когато сте уединено със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е уместно за неприбързани диалози, кулинарни опити, дребни домашми работи, или просто за мързелуване.

Водолей
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Риби
Тъй като през днешния ден ще сте в положение да решите всички свои проблеми независимо, няма да се наложи да ангажирате своя обичан човек с тях. Задачата му ще бъде, единствено да Ви подтикне в нужното направление, както и да придаде нужното ускоряване на Вашите мисли и дейности. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР