Овен Днес не е най-добрият ден за начало на нова

...
Овен Днес не е най-добрият ден за начало на нова
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 август

Овен
Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните.

Телец
Сутринта различията с домочадието могат да доближат своя най-остър етап. Може да приемате смутната домашна конюнктура доста близо до сърцето си, а ко сте родени в средата на май. Втората половина на денонощието дава обещание да бъде доста по-хармонична. През това време гневът, раздразненето, възбудимостта и несъразмерната интензивност, ще се сменят с деловитост, внимание към дребните неща и блян към потребна и съзидателна активност. Вечерта не се отхвърляйте от интимни контакти със своята половинка и за Вас това ще бъде най-хубавия метод да изразите своите усеща.

Близнаци
Ако всички Ваши мисли са ангажирани от мисълта, по какъв начин то-весело да се развличате, белким звездите могат да застанат на Вашия път? Ако някой има задоволително сила, с цел да продължава веселието, това сте Вие, а да поспите може и по някое време по-късно. Само не се престаравайте. Очакват Ви още много забавни неща, тъй че ще е обидно да пропуснете някое от тях единствено тъй като не сте си отпочинали по-рано.

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв
Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.

Дева
Постъпките на Девите ще притеглят вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите персони за деня. Това може доста да Ви нервира, защото напълно не сте имали желание да ставате обект на злословия, само че надали ще съумеете да повлияете на обстановката, тъй че просто се дръжте почтено и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с искащите за това: ярките персони постоянно провокират интерес. За страдание верроятността да срещнете съдружник, съидейник, и дори просто забавен човек, не е изключително огромна. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни
Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: по какъв начин може да се придвижвате напред, без да виждате, къде тъкмо сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите задачата, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното реализиране. По време на този развой деликатно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до на никое място, само че в случай че следвате някакъв проект, ще постигнете доста по-добри резултати, в сравнение с сте очаквали.

Скорпион
На това, по какъв начин ще се развиват събитията през днешния ден, не малко, а дори доста огромно въздействие ще окажат от дълго време отминали дни. Тъй като предишното все- отново не може да измененията, протичането на днешния ден в границите на Вашите проекти напълно няма да е допустимо.

Стрелец
Ще се наложи да деянията невероятна еластичност, с цел да избегнете компликациите и споровете в връзките с околните си. Днес към Вас предявените условия ще бъдат толкоз високи, колкото и спорни, че да им отговорите ще бъде просто невероятно. Не жалете време за пояснения и не мислете, че не Ви слушат - най-важните Ви думи няма да останат без внимание. Денят е доста сполучлив за правене на покупки - придобиване на мебели, предмети за интериора и битова техника. Няма да допуснете неточност в избора, а и парите си няма да похарчите на вятъра.

Козирог
В живота Ви стартира фаза на творчество и още от през днешния ден сутринта ще започнете по различен метод да гледате на нещата. От не толкоз от дълго време имате нова позиция за ежедневните обстановки, а това Ви кара да мислите по-креативно. Постарайте се да измислите нови подходи, с които да заместите остарелите остарели. Ако една от Вашите цели е самоусъвършенстването, в този момент ще Ви бъде малко по-лесно да я постигнете.

Водолей
Вашият обичан човек ще се окаже през този ден доста благонадежден. С него нито секунда няма да се страхувате, защото ще бъдете уверени, че нищо неприятно няма да Ви се случи. Впрочем, не би трябвало и прекомерно да се отпускате, защото след това изобщо няма да можете да минете без него.

Риби
След продължителния интервал на блъсканица и хаос Ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР