Овен Денят е подходящ за ново начало. Успех ще имате

...
Овен Денят е подходящ за ново начало. Успех ще имате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 август

Овен
Денят е подобаващ за ново начало. Успех ще имате най-много в домашните занимания и присъединяване в живота на околните. Животът изисква от вас виновна позиция.
Телец
През този ден дръжте в центъра на вниманието това, което ви е по силите да измененията и да му повлияете. Останалото към този момент може да изчака. Запазете някои хрумвания и изключително рецензията за себе си.
Близнаци
Този вторник може да бъде сложен за другарство и договаряния. Различни страсти, опасения, неодобрение ще пречат на взаимната ви активност с другите. Работата в усамотение, въвеждането на ред, малко спорт ще ви оказват помощ да постигнете равновесие.
Рак
Днес прибързаността и прекомерно мощното ви предпочитание да извършите усещане може да доведат до противоположния резултат. Възможни са разправии и неверни съждения, комплицирани решения. В любовта също не бързайте, наблюдавайте реакциите на колегата и своите лични.
Лъв
През този ден може да усетите известно комплициране в сантименталните и любовните връзки. Любовта се нуждае от успокоение и усамотение, само че външните тласъци и въздействия са доста. Скрийте значимите ви връзки от света, оттеглете се в сянка, ограничете контактите.
Дева
Този ден може да се окаже разтревожен. Хората ще се нуждаят от вас по най-различни мотиви. Навлизате в интензивни промени и вашите триумфи в огромна степен ще се дефинират от щастливия случай.
Везни
Този вторник не плувайте против течението, само че изберете по-конструктивни и по-незабележими за близките способи да влияете на обстановката. Денят е удобен за всичко, което ви приближава до личните ви идеали.
Скорпион
През този ден не се надявайте на мира. Информацията и контактите ще са ви допълнително. Всичко, за което мислите, мечтаете и живо ви интересува, може да се притегли и осъществя в живота ви. Но не е изключено да получите и това, за което се притеснявате, и да си създадете нови проблеми.
Стрелец
Този вторник отделете оптимално внимание на настоящите каузи, колкото и да ви се желае да захвърлите всичко и да се занимавате с нещо по-приятно. Новини от далечно място може да провокират мощни страсти и да ви накарат да преосмислите някои връзки, изключително продължителните.
Козирог
Днес се пробвайте да контактувате с сполучливи хора, които да ви зареждат с оптимизъм и хрумвания. Денят подготвя и към флирт и романтика. Възможно е зараждането на ново възприятие, само че не провокирайте ревността на половинката – може да недооцените следствията.
Водолей
За някои мечтани промени през днешния ден ще се наложи да признаете, че влакът си е отпътувал. Засилва се интуицията ви, дружно с това към вас се концентрират скрити фактори, може да се усеща нечие скрито въздействие или интерес. Желателно е да ограничите контактите до най-малко.
Риби
Днес е допустимо да се разкъсвате сред работата и дома си. Поставете служебните отговорности преди всичко, още повече че в близко време ви чака възобновяване на активността и измененията могат да стартират във всеки миг по най-непредсказуеми аргументи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР