Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,

...
Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 юни: 2 зодии трябва много да внимават

Овен
Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи - обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач. Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.

Телец
Денят е доста необикновен – може да бъде характеризиран като „ мъртвило пред буря”. Надарените с остра вътрешен глас Телци безусловно ще почувстват, че създалата се обстановка е комплицирана. Тези, които се стремят неотложно да доближат задачата, би трябвало да помислят за смяна на тактиката и търсене на нови пътища. И не проявявайте упоритост там, където това не дава резултати. Няма да се оправдаят упованията, отнасящи се до финансовото състояние и няма да съумеете да избегнете много съществени разноски. Роднините могат да бъдат афектирани от Вашата мистериозност и отвращение да разказвате за своите проекти, само че пък най-близките хора ще Ви виждат в най-хубава светлина. Жизненият Ви капацитет е снижен и даже дейности, които всекидневно Ви доставят наслаждение, в този момент няма да Ви радват. Възстановявайте силите си!

Близнаци
Мечтателни и самовглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи предпочитание да се отдалечите от своите отговорности и да се концентрирайте единствено на личните си страсти. През деня ще настъпи положително време за творчество и за занимания, които изискват надълбоко схващане на ставащите неща. Условията са удобни за занятие с логика на психиката и езотерика. Текущите събития ще Ви принуждават да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак
Движи Ви желанието неотложно да въведете порядък на всякъде, където съумеете да се докоснете: и в шкафа, и в персоналния Ви живот, и в работата, и в връзките с роднините, а дори и в личната Ви глава. Основното разчистване е най- безобидния и радостен вид. Всичко останало - изясняване на връзките, привършване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава доста по-трудно, а резултатите ще са извънредно скромни. Много по-лесно ще е за тези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя обичан човек за нещо не изключително радостно и прелестно, което, естествено, не може да го зарадва, а дори в противен случай – да го докара до сълзи и нервозен срив. Постарайте се да извършите това оптимално меко и тактично.

Скорпион
В паниката дребните елементи витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги наблюдавате. Няма защо да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв учредителен проект, безусловно ще съумеете! Гонят Ви крайни периоди, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да предизвика някои неприятности, в случай че не сте задоволително внимателни. Като се има поради общото Ви положение, би могло да приемете две разнообразни оферти за едно и също време. Само че е по-добре да откажете и от двете, и да се усамотите, с цел да си отпочинете и да се реорганизирате.

Стрелец
Убедете се в това, че тъкмо знаете, къде приключва другарството и стартира любовта. Днес ще Ви бъде доста елементарно да прекрачите тази граница както към едната, по този начин и към другата страна. Трябва тъкмо да знаете какво вършиме и какво Ви е нужно, другояче всичко може да приключи по най-неприятния за Вас метод.

Козирог
С нещата, в които не желаете да посвещавате странични хора, би трябвало да се заемете още от сутринта. Така ще Ви е по-лесно да запазите тайната. Интуицията в този интервал ще бъде толкоз значима, колкото и оперативността. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силна ще бъде потребността, да се заемете с решение на лични проблеми. В края на деня ще имате не неприятната опция да удовлетворите своите стремежи и прищевки. Ако сте родени през първата декада, погрижете се за своя външен тип и положителни обноски.

Водолей
За да съумеете да получите през днешния ден нещо от своя обичан човек, ще се наложи да поиграете на развалена плоча. Това ще рече, че ще се наложи безпределно да повтаряте една и съща молба, дружно с едни и същи причини. Да, това безпределно ще го нервира, само че ще постигнете резултата на капката, която реже камъка.

Риби
Ще се наложи да се заемете с решение на финансови проблеми, и то - освен със своите лични. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат ненадейно доста и няма да е толкоз елементарно да подкрепите всеки. Добре би било, в случай че умеете да казвате през днешния ден „ не” общително и твърдо. Но денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия. Не се опасявайте да притегляте вниманието и да сте на показ. На близките вършиме извънредно положително усещане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР