Отвратителен чат на Айлин Бобева от Ергенът изтече в мрежата

...
Отвратителен чат на Айлин Бобева от Ергенът изтече в мрежата
Коментари Харесай

Отвратителен чат на Айлин Бобева от Ергенът

Отвратителен чат на Айлин Бобева от " Ергенът " изтече в мрежата и провокира вълна от отрицателни мнения по неин адрес от фенове.

Съдържанието на написаното от риалити героинята е меко казано скандално, а думите, с които каратистката си борави, провокираха нечуван яд измежду потребителите.

В чата, взет от профила Бобева, която в шоуто другояче доста се умилква към Евгени, се вижда по какъв начин тя приказва с подробности за прекарванията си с двама мъже, на които в детайли разказва не характерите, не мозъците, а... членовете.

Скрийншот от въпросното й изявление, датиращо отпреди две години, лъсна в една от групите на предаването и накара мнозина да се отвратят. Защото Бобева ясно демонстрира, че още тогава не е била по никакъв начин почтена, а въпреки и дребна, е много обиграна. Например, тя съпоставя мъжкото достолепие на единия мъж с " зурла на мравояд ", а за това на другия признава, че е " най-големият, който е виждала ".

Нещо повече - вторият бил сътрудник на майка й, а тя още от дребна му точела лиги и " потривала лапки ", само че трябвало да изчака, до момента в който стане на 19, с цел да я " оправи " оня.

" В началото не му стана и трябваше да си вземем леден душ, само че пък и аз го попритиснах като го предизвиках да покаже дали е остарял, или не. А след това го направихме и беше супер крепко ", пише Бобева без капка позор и срам.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР