Оттук нататък следват предсрочни избори. Това коментира на брифинг в

...
Оттук нататък следват предсрочни избори. Това коментира на брифинг в
Коментари Харесай

Председателят на Възраждане постави пет условия за разговори

Оттук нататък следват предварителни избори. Това разяснява на брифинг в Народното събрание ръководителят на " Възраждане "  Костадин Костадинов във връзка с отдръпването на " ИТН " от обединението. По думите му няма от кое място да пристигна поддръжка в границите на това Народно заседание за кабинет на малцинството, с цел да има преформатиране на ръководството.

" Възраждане " може да беседва с всеки въз основата на платформата на партията, акцентира Костадинов и добави, че има пет условия, които могат да обсъдят още на следващия ден в Народното събрание.

" Първото е незабавно да се изтегли проектът за еврото и да се поеме ангажимент то в никакъв случай да не бъде въвеждано в България. Второто е, още през идната седмица да бъде преустановен договорът за американските бази. Предоговаряне на изискванията за участие на България в Европейски Съюз, тъй като досега по този метод то носи единствено вреди за страната ни " - са част от изискванията за диалози.

Според Костадинов, за тази цел би трябвало да се сътвори преговорен екип на необятна партийна основа.

" Четвъртото изискване е да се организира референдум за участието ни в НАТО. На пето място е незабавно да се вдигнат глобите против Русия ", продължи Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР