Оттук нататък шансът остава в третия мандат и „Демократична България”

...
Оттук нататък шансът остава в третия мандат и „Демократична България”
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Готови сме да получим третия мандат, в него е шансът за правителство

Оттук нататък шансът остава в третия мандат и „ Демократична България” ясно е дала поръчка, че сме подготвени да го получим. Това съобщи пред публицисти националният представител от Демократична България Ивайло Мирчев във връзка невъзможността да бъде формиран кабинет от мандатоносителя „ Продължаваме промяната”, поради липса на поддръжка.

„ Важното е оттук насетне да бъдем рационални и да използваме третия мандат, като използваме тази стратегия, консултираме се още веднъж с сътрудниците ни в ръководещата коалиция и търсим поддръжка от тях”, сподели той.

Депутатът показа, че на този стадий диалозите ще бъдат водени единствено с партиите от ръководещата коалиция.

Мирчев акцентира, че Демократична България ще води диалози с всички, в това число и с „ Има подобен народ”, в случай че им бъде връчен трети мандат за сформиране на кабинет. Той съобщи, че Демократична България са най-диалогични, че моментът е доста сериозен и изисква угнетяване на егото от всички страни.

Но е безапелационен, че естественият ход е Демократична България да получи третия мандат, с цел да може да направи един баланс в ръководството.

„ Всички направихме неточности. Не можем да си позволим в този исторически миг да продължаваме с грешките”, сподели още той.

За министър председател Демократична България ще предложи диалогичен човек, който може да сплотява и да потушава спорове. Но всичко това занапред ще бъде разисквано с сътрудниците, заключи Ивайло Мирчев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР