Отстраненият от поста изпълнителен директор на Булгаргаз Николай Павлов е

...
Отстраненият от поста изпълнителен директор на Булгаргаз Николай Павлов е
Коментари Харесай

Уволненият шеф на Булгаргаз е с COVID-19

Отстраненият от поста изпълнителен шеф на " Булгаргаз " Николай Павлов е с ковид. С този мотив той е отказал коментар на уволнението си, заяви Народоосвободителна въстаническа армия.

Според министъра на енергетиката Александър Николов рокадите идват на база на резултата от инспекцията на БЕХ в сдружението.

" Решението за промяна от страна на БЕХ е подбудено от това какво е направено обратно във времето и до каква степен този публичен интерес е спазен. И мисля, че това ясно се вижда от резултатите по сметките за топлоенергия на жителите в настоящия формат ", безапелационен беше министърът.

Днес тематиката разяснява и министър председателят Кирил Петков. Според него, в случай че " Булгаргаз " си е вършел работата, нямаше да се стигне до високите цени на синьото гориво.
свързани новини28591преди 7 часа
" Не може да се разсънваме на 1 януари с по-високи цени на газа и да се вижда, че сме изпускали благоприятни условия тази цена да е по-ниска. ", добави Петков.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък непосредствено заключи: " Бият се две банди хасковски кой да поеме контрола ", като засяга кръга към новото държавно управление и другия - към президента=
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР