Отстраненият кмет на "Младост" Десислава Иванчева обяви своята кандидатура за

...
Отстраненият кмет на "Младост" Десислава Иванчева обяви своята кандидатура за
Коментари Харесай

Десислава Иванчева също влиза в битката за София

Отстраненият кмет на "Младост " Десислава Иванчева разгласи своята кандидатура за кметския пост в София. Тя употребява за задачата Facebook.

Нейната заместничка Биляна Петрова пък влиза в надпреварата за кмет на регион "Младост ". Двете желаеха гражданска поддръжка, която им е нужна, с цел да бъдат събрани нужните подписи за регистрация в Централната изборна комисия. Те ще бъдат събирани още от през днешния ден, а първите два събирателни пункта са надлежно: на пазара в "Младост 1 ", до метростанцията от 16 ч. до 20ч. и на метростанция „ Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.

Публикуваме без редакторска интервенция известието за кандидатурата:

Мили другари,

НЕпослушни българи,

Отново пристигна време аз и Биляна Петрова да ви помолим СПЕШНО за вашата поддръжка, която е безрезервна във всичко, през което преминахме. Без вас ние нямаше да съхраним силите, духа и желанието си да продължим борбата за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, която тотално се самозабравя, с всеки минал ден и ни принуждава да търсим гражданска смяна от вътрешната страна – от общините, от Народното събрание.

Ние, двете „ НЕпослушни”, макар, че към момента сме под домакински арест, бяхме помолени от будни жители да продължим борбата си за София и България, като се кандидатираме за ръководството на София, с цел да приключим започнатото в Младост. Аз се включвам в надпреварата за кмет на София, а Биляна Петрова за кмет на Младост.

Имаме единствено няколко дни да съберем 2 500 подписа, с цел да се записваме в ЦИК. Още от през днешния ден 4.09.2019г. отваряме първите 2 събирателни пункта:
1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч.
2) На метростанция „ Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.
Продължаваме и идващите дни на същите местоположения, в същите часове, в случай че през днешния ден не съумеете!

За задачата ще ни е нужна Вашата СПЕШНА поддръжка, посредством вашия автограф, в подписката ни за регистрация за изборите. Мандатоносител ще е подкрепящата ни ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ. Подписите ще се събират от нейно име.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР