Порталът VideoCardz разполага с почти пълните технически спецификации на първата

...
Порталът VideoCardz разполага с почти пълните технически спецификации на първата
Коментари Харесай

Портативната конзола Zotac Zone ще предложи 120Hz AMOLED-екран, чип Ryzen 7 8840U и много скромна автономност

Порталът VideoCardz разполага с съвсем цялостните механически спецификации на първата портативна гейм подпора от Zotac. Производителят ще приказва публично за новия артикул, наименуван Zone, на ревюто Computex след няколко дни.

Самата Zotac по-рано разгласи единствено, че портативната подпора Zone е получила 7-инчов AMOLED-дисплей. От прясно изтеклите данни стана известно, че дисплеят ще има резолюция 1080p и периодичност на освежаване 120 Hz. Яркостта на екрана е 800 cd/ m2.

Конзолата ще има в основата осемядрен процесор Ryzen 7 8840U с периодичност до 5,1 GHz. Чипът е оборудван с интегрирана графика Radeon 780M с 12 RDNA 3 изпълнителни блока, работещи на 2,7 GHz. Процесорът има персонализиран TDP, вариращ от 15 до 28 W. Устройството ще получи и 16 GB оперативна памет от вида LPDDR5X със скорост 7500 MT/s и ще бъде оборудвано с 512 GB непрекъсната памет от вида M.2 2280.

Контролите на Zotac Zone включват двустепенни регулируеми тригери за по-прецизно ръководство в игрите. Теглото на конзолата ще бъде под 700 грама. Новият артикул ще работи с батерия 48,5 Wh. И това може би е най-същественият му минус. Съобщава се, че батерията обезпечава на конзолата единствено час и четвърт самостоятелна работа при високо натоварване.

2

Според течовете Zotac Zone ще бъде разполагаем за продажба през третото тримесечие на тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР