Отслабването без кардио е възможно. Първото нещо, което трябва да

...
Отслабването без кардио е възможно. Първото нещо, което трябва да
Коментари Харесай

Възможно ли е да отслабнем без кардио?

Отслабването без кардио е допустимо. Първото нещо, което би трябвало да запомните е, че изгарянето на калории е развой, който не се лимитира единствено до този вид извършения. Кардио тренировката обезпечава изгоди, свързани със загуба на тегло, само че главната ѝ функционалност не се основава на това.

В този ред на мисли може да се каже, че кардиото не е главният метод за загубата на тегло. Възможно е да изгаряте калории, без да го включвате в седмичната си стратегия.

На първо място, това не значи, че кардио упражненията не служат за изгаряне на калории. Това, което целим да изясним, е че те не са 100% наложителни, когато става въпрос за намаляване.

Също по този начин би трябвало да се означи, че доста хора, които желаят да отслабнат, изпитват малко или никакво наслаждение от кардиото. Ето за какво пораждат разнообразни въпроси, измежду които се открояват следните:
Как да отслабнем, без да вършим кардио?Какви други възможности да използваме, с цел да отслабнем?
Отслабването без кардио не значи, че не би трябвало да спортувате. Съветваме ви да се насочите към тренировки, които са свързани със мощ. В доста случаи хората, които желаят да отслабнат, се концентрират единствено и само върху кардиото, смятайки, че по този метод ще отслабнат и ще наподобяват добре. Да, най-вероятно ще загубите тегло, увеличавайки дневния си разход на калории, само че ще загубите мускулна маса. По този метод в края на процеса вие ще изглеждате по-малко обемни, само че тялото ви няма да бъде завършено. Именно заради тази причина е належащо да се концентрирайте върху силови тренировки, които да подтикват растежа на вашите мускули.

Истината е, че посредством силови извършения ще увеличите разходът на калории. Освен това, до момента в който отслабвате, здравето на вашите мускули, сухожилия и други структури доста се усъвършенства.

Накратко, загубата на тегло не значи, че би трябвало да губите мускулна маса, както нормално се случва, когато изпълнявате единствено кардио извършения.

В рамките на силовите извършения можете да включите работа с дъмбели. Като цяло мускулната стимулация с в допълнение тежести е доста по-висока спрямо работата без тях.

Силно предлагаме дъмбелите заради необятния ставен обсег, който разрешават при осъществяването на извършения с тях. От друга страна, ние ви предлагаме да започнете с натоварвания, които подхождат на вашите качества, като се пробвате да избягвате потреблението на тежести, които са прекомерно високи.

Фокусирайте се върху диетата ви. Това е един от главните стълбове по пътя към добре изглеждащото тяло и здравословния живот. Чрез храната вие получавате множеството от питателните субстанции, нужни за поддържане на първичните и вторичните функционалности на тялото.

Ето за какво, в случай че желаете да отслабнете, целесъобразно е да приложите диета, която да ви подсигурява калориен недостиг, само че в границите на естественото. Около 200 до 600 калории под дневния ви разход.

Съветваме ви да получите хранителни препоръки от експерт в региона. Всъщност вашата диета може да бъде модифицирана, с цел да отслабнете, без да вършиме кардио, като в същото време вземете поради здравето на тялото.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР