Отрицателни са тестовете за алкохол и наркотици на 41-годишния водач,

...
Отрицателни са тестовете за алкохол и наркотици на 41-годишния водач,
Коментари Харесай

След екшъна в Банско: Искат постоянен арест за шофьора, ранил полицаи след гонка

Отрицателни са тестванията за алкохол и опиати на 41-годишния лидер, който през вчерашния ден подвигна полицията на крайник след зрелищна гонка в Кюстендилско. При опит да спрат автомобила, движещ се с висока скорост, пострадаха двама служители на реда, предава Българска национална телевизия.

Полицаите бяха прегледани още нощес в Кюстендилската болница и освободени за домашно лекуване. Те са с пострадвания, само че в положително общо положение. Това споделиха за Българска национална телевизия от болничното заведение.

Екшънът се разигра в късния следобеден през вчерашния ден сред кюстендилските село Нови чифлик и Багренци. След извънредно рисково шофиране и при опит да избяга на полицейските патрули, лидерът е минал с висока скорост през поставените заграждения и шипове, блъснал е служебния автомобил, в който са били двамата служители на реда, а по-късно се е блъснал в крайпътно дърво. Той е арестуван с полицейска заповед, а за случая е формирано досъдебно произвеждане.

Същият лидер през вчерашния ден по време на интернационалното съревнование по колоездене в Разлог е основал заплаха от случай, навлизайки в зоната на колоездачите и не се е подчинил на подадените от полицията сигнали да спре автомобила.

Предстои през днешния ден районната прокуратура в Кюстендил да внесе искане за непрекъснато задържане под стража на 41-годишния лидер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР