Отпуската е факт, дестинацията е избрана, самолетните билети са налични.

...
Отпуската е факт, дестинацията е избрана, самолетните билети са налични.
Коментари Харесай

5 горещи тенденции при банските костюми, които не бива да пропускаш това лято

Отпуската е реалност, дестинацията е определена, самолетните билети са налични. Остава единствено да добавиш в багажа си гръмък бански костюм и лятната ти отмора край брега на морето или океана може да стартира.

За да направиш подходящия избор на бански, в идващите редове ще опитаме напълно в резюме да ти представим трендовете, на които да заложиш това лято, в случай че искаш да си в абсолютния тренд, написа Ladyzone.

Голямото завръщане на плетените бански

С мидички, с перли или с бижута, без никакво подозрение банските костюми плетени на една кука са още веднъж в тренда. 

Тенденцията е повлияна от бохемския жанр и разпространявана от Dua Lipa, Sydney Sweeney и други фешън инфлуенсъри и ти подсигуряваме, че с плетен бански ще изглеждаш неустоимо на плажа. 

За да завършиш плажната си визия съчетай плетения бански с къси панталони с висока талия и “котешки " слънчеви очила и си подготвена за коктейл в най-близкия бар.

Бански с връзки за разнородни визии

Няма нищо по-добро от бикини и горнища с връзки, които да кръстосваш към кръста или под гърдите си, в случай че искаш всеки ден на плажа да изглеждаш друго. 

Ако си изобретателна и търсиш нещо друго, изборът на бански с връзки е тъкмо за теб. Моделите, които ще откриеш в комерсиалната мрежа са освен в необятна гама от кройки, само че и в извънредно огромно многообразие от цветове.

Сърф бански за спортна визия на плажа

Искаш ли да имаш изкусителна визия, заложи на спортните модели на сърф бански и няма да сгрешиш. 

И не се притеснявай, в случай че не можеш да караш сърф или да се гмуркаш. Защото това лято спортните бански с дълъг ръкав и са в топ тренда по всички плажове по света. 

Освен, че е моден и мощно образно въздействащ, спортния бански костюм е и доста удобен, защото покрива и ръцете ти и няма заплаха да изгориш. 

А в случай че се спреш на модел с цветни геометрични фигури, флорални претекстове и с грациозен отвор начело или откъм гърба на банския ще си същински шлагер на плажа.

Лурекс бански или резултатът на русалката, който превзема

От тенденцията  mermaidcore, която властваше предишното лято се роди и плажната мода, наречена “ефектът на нимфа ". 

Лурес е материал, който придава неповторима бляскавост и искра и облечена в бански от тази материя ще изглеждаш извънредно ефектно както на слънце, по този начин и под звездното небе.

Асиметрични или разкроени бански

 

Асиметричните или разкроени задачите или в две елементи бански са идеални за теб, в случай че искаш да постигнеш изискан и привлекателен външен тип, без да се лишаваш от комфорта и удобството си. 

На пазара ще откриеш както бански с едно рамо, по този начин и модели с кръстосани части, със закачливи отрязъци, с кормила, пайети и транспарантни вложки в огромно многообразие от цветове и десени и претекстове.

Как да избереш верния бански костюм?

След като те запознахме с някой от най-горещите трендове на бански за 2023 - та, ти предлагаме и няколко съвета, които ще ти оказват помощ да избереш подобаващия бански костюм.

Избери бански, който подхожда на физиката ти

Преди да направиш покупка оцени изцяло независимо и реалистично формите си и реши какво искаш да подчертаеш и какво да скриеш. 

Например, в случай че искаш да подчертаеш тънката си талия, разкроения бански от една част е идеалният избор. 

А в случай че искаш да увеличиш оптически дължината на краката, тогава можеш да се спреш на бикини с висока талия.

Вземи под внимание персоналния си жанр

Препоръчително е банският, на който ще се спреш да отразява оптимално персоналните ти усети. 

Така да вземем за пример, в случай че харесваш минимализма не е зле да заложиш на обикновен, едноцветен и типичен бански костюм.

Но в случай че предпочиташ нещо по-смело и изобретателно, тогава плетените бански, моделите от блестящи материи или банските във винтидж жанр са по-добрият избор.

Помисли за комфорта

Без значение на модела, облечена в банския би трябвало да се чувстваш на първо място комфортно и допустимо най-комфортно.

Затова е добре преди покупката да пробваш новия си бански, с цел да си сигурна, че с изключение на съвременен и моден, той ще ти е и доста комфортен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР