Отпивам кротко, и в блажена тишина, глътка топъл зелен чай.

...
Отпивам кротко, и в блажена тишина, глътка топъл зелен чай.
Коментари Харесай

10 неща, с които свекървата ни вбесява

Отпивам добродушно, и в блажена тишина, глътка топъл зелен чай. Прозорецът е леко полуотворен, влиза пресен есенен вятър и поемам дъх надълбоко със затворени очи. И до момента в който се пробвам да накарам мозъка си да медитира, да разреши на всичките ми мисли да текат като спокойна река, се сещам за тематиката, която следва да захвана.

Усмихвам се, тъй като незабавно в главата ми изплуват вицове за свекърви и някои смешни случки, които са ми разказвали. Ще би трябвало да оставя медитацията за по-късно, защото ме чака една много занимателна тематика. Мисля си, по какъв начин да основа този материал, тъй че хем да е занимателен, хем да не засегне някого. Давам си сметка, че с цел да се получи по този начин, ще би трябвало да ви обещая и ответен удар – 10 неща, с които снахата вбесява свекървата.

Преди да стартираме, дано на създадем две разяснения към това, което следва да прочетете. Първо, всевъзможни съвпадения с действителни събития и лица са изцяло инцидентни и второ – този текст е основан с хумористична цел, тъй че никой да не го взима във вътрешността.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР