Отново започнаха да ни плашат, че няма пари , това

...
Отново започнаха да ни плашат, че няма пари , това
Коментари Харесай

Петков: Отново започнаха да ни плашат, че няма пари

" Отново започнаха да ни плашат, че няма пари ", това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ  Кирил Петков  пред медиите в коридорите на Народното събрание.

По думите му всичко това демонстрира, че вместо " остарелият модел, при който се даваха пари от джипките ", те са предложили 11% за всички пенсионери, с цел да има за всички.  " Утре ще дадат единствено на половин милион пенсионери добавка, на останалите милион и половина - няма да дадат ", добави той. 

Според Петков с голяма скорост " сме се върнали към остарелия модел ", само че хубавата вест е, че имаме единствено 2 месеца от този смут и по-късно отиваме на избори, където българските жители могат да изберат ", добави той.

На въпрос от публицистите оказван ли е напън върху досегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и и по какъв начин пояснява срещата му с и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, Петков съобщи: " Няма никаква логичност в една среща да се появи Сарафов, прокурор от Софийска градска прокуратура, заместникът му, КПКОНПИ и основният секретар. По Конституция Сарафов няма нищо общо с подобен вид разгвори ".

Вчера градският прокурор на София Илиана Кирилова съобщи пред NOVA, че освободеният вече главен секретар на МВР Живко Коцев сам поискал среща с и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, откакто чиновници на Антикорупционната комисия влезнали в кабинета му. По-късно Коцев сам предал на проверяващите часовника от публикуваните в медиите снимки.  " Докато е пътувал, е потърсил господин Сарафов в 09:00 ч. Той не му е вдигнал телефона. Настоятелно е звънял и след 3-4 минути се е свързал. Г-н Коцев е помолил Сарафов да го одобри, защото се случва нещо, което го притеснява и не му е ясно какво е ”, разяснява градският прокурор на София.

" Защо внезапно пет човек от разнообразни институции са в тази среща ", попита Кирил Петков и добави: " Ако има закононарушение, да се проверява. Но няма никаква логичност основен прокурор да споделя " в случай че не си подадеш оставката, ще те проверявам ". Това към този момент е закононарушение единствено по себе си ". 

Той заключи цялата обстановка, която се случва през последните седмици: " От една страна имаме медийна акция с кученца и пари, от другата страна имаме основен прокурор на страната, който споделя " ще те проверявам, в случай че не си дадеш оставката ". Това единствено по себе си е безумство ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР